Frankrike vs Australien – Speltips VM 2022

Speltips VM 2022 FrankrikeFrankrike är enorma favoriter inför mötet mot Australien i VM 2022. Det franska landslaget är regerande mästare och kliver in inför mötet mot Australien med pressen på sig. Detta trots att laget har tappat Ballon D’or-vinnaren Karim Benzema som missar hela VM. Sedan tidigare är flera andra spelare borta och mittbacken Varane är också högst osäker. Men det ska ändå gå vägen mot ett på pappret ganska mediokert Australien. Tar Frankrike de tre poäng som förväntas?

Datum: 22 november 2022
Avspark: 20:00
Arena: Al Janoub Stadium (Al Wakrah)
Domare: V Gomes (Sydafrika)

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på VM 2022 

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Frankrike ska bara vinna

Frankrike och Australien mötte varandra i VM 2018 och då blev det jämnare än många trott då matchen slutade med 2-1-seger for fransmännen. Nu är Frankrike ännu mer klara favoriter. Trots alla tunga spelartapp ska de ändå kunna vinna mot Australien. Men Frankrikes resultat 2022 har inte imponerat.

Australien vill skrälla

Australien åkte ur gruppen förra VM och har faktiskt bara tagit sig vidare från gruppspelet en gång. Nu återstår det att se om de kan överraska i en tuff grupp med både Frankrike och Danmark. Mot Frankrike kan det dock bli tufft även om det inte är det starkaste laget Frankrike någonsin satt på banan. Det hade varit kul med en skräll men Socceroos får det tufft.

Frankrike vinner sin premiär

Det finns ingenting som tyder på att Frankrike skulle förlora ett möte i VM 2022 mot Australien med tanke på det spelarmaterial laget har. Tittar vi på oddsen inom svensk betting talar allt för att det blir seger för Frankrike. Vi väljer därför att spela Frankrike som vinnare till oddset 1,30 hos Hajper.

Vårt speltips: Frankrike vinner mot Australien till oddset 1,30 hos Hajper. 

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på VM 2022 

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller