Frankrike vs Danmark – Speltips VM 2022

DDanmark Frankrike speltips VM 2022anmark åkte på en rejäl missräkning mot Tunisien och fick endast en poäng. Därför är danskarna i behov av tre poäng för att ge sig själva bra förutsättningar att kvalificera sig till åttondelsfinal. Det blir dock ingen enkel uppgift då det är den regerande världsmästaren som står för motståndet. Visserligen har Frankrike många skadade men i 4-1-segern mot Australien visade de sin klass. Därför kliver de också in med favoritskapet enligt experter inom svensk betting. Detta trots att Danmark vann x2 mot Frankrike i Nations League.

Datum: 26 november
Avspark: 17:00
Arena: Stadium 974 (Doha)
Domare: S Marciniak (Polen)

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Frankrike kan säkra slutspelsplatsen

För Frankrike var det positiva scener efter matchen mot Australien. Den regerande världsmästaren ser ut att bryta förbannelsen som gjort att VM-vinnarna vid varje mästerskap sedan 2006 har åkt ur efterföljande VM i gruppspelet. Vinst mot Danmark och Frankrike är vidare till åttondelsfinal och ser då också ut att vinna gruppen. Men de behöver prestera på topp mot ett Danmark som är revanschsugna.

Har Danmark haft hybris?

Det danska laget tog sig till semifinal i EM sommaren 2021 och vann x2 mot Frankrike i Nations League. Därför hade laget också rejält med självförtroende när de klev in i VM 2022. Laget som siktar på semifinal behöver steppa upp rejält jämfört med matchen mot Tunisien. Det var ingen rolig insats och Tunisien kunde (borde?) fått en straff. Förlust mot Frankrike och det ser tufft ut vad gäller slutspel.

Blir en intressant match

Oavsett vem som vinner matchen kommer det att bli intressant att följa matchen under lördagskvällen. Danmark är pressade men det är Frankrike som är favoriter enligt oddsen hos svensk betting. Vi tror dock det kan bli en överraskning och att Danmark når upp till den potential vi vet de har. Därför spelar vi Danmark som segrare till oddset 5,30 hos ComeOn.

Vårt speltips: Danmark vinner mot Frankrike till oddset 5,30 hos ComeOn.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller