Frankrike vs Irland – EM

Hemmalaget Frankrike

Frankrike vs IrlandSom alla räknade med och trodde på har Frankrike gått till slutspelet i årets upplaga av EM. Men det har inte riktigt gått så enkelt som man först trodde det skulle gå mot lag som Rumänien, Albanien och Schweich.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Trots att man hade bollen mestadels hela tiden i samtliga matcher kändes det inte helt komfortabelt för dom. Mot Rumänien lyckades man till slut göra ett mål för att sedan ge gort en straff orsakad av Patrice Evra. Sedan  tog det änd till 89de minuten innan Dimitri Payet hittade nätet med sin känsliga vänsterfot.

Även mot Albanien så hade man det mesta av spelet men man lyckades inte göra mål. Det tog ända till 90de minuten denna gång innan man lyckades hitta nätet.

Bortalaget Irland

Irland förtjänade ett oavgjort resultat mot Sverige och hade faktiskt på gång att ta 3 poäng i den matchen. Första halvlek dominerades totalt av Irland och Sverige såg tagna ut av stundens allvar. I andra halvlek dominerade man de första 10 minuterna och det var då man också gjorde sitt mål.

Så här tänker vi

Vi tror på en ganska jämn tillställning och lite svårt att gissa utgången så vi spelar på det vi vet nämligen att Frankrike verkar ha svårt att göra mål och speciellt göra mål tidigt och spelar Under 0.5 mål första halvlek till oddset 2.37 hos comeon

Vi spelar: Under 0.5 mål första halvlek hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com