Frankrike vs Kroatien – VM-Final

luka modric hrvatskaDags för VM att avgöras och det är en något oväntad final vi har framför oss mellan Frankrike och Kroatien. Två lag som imponerat kraftigt i detta VM och förtjänar att vara i final. Frankrike har besegrat stornation efter stornation i vägen till finalen medan Kroatien har visat på oerhörd moral genom att ta sig vidare efter förlängning eller straffar i samtliga matcher efter gruppspelet. Vem ska bli odödlig i Moskva?

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Frankrike

Frankrike har imponerat kraftigt under hela VM och det är inte särskilt konstigt att man nu spelar final. Visst började det lite trögt i gruppspelet mot Australien men förutom ett kryss mot Danmark i sista matchen har laget gått helt rent utan några större problem. Argentina besegrades i åttondelsfinalen medan Belgien enkelt avfärdades i semfinalen. Däremellan vann man mot Uruguay med 2-0 och nu har man chansen att ta första finalsegern sedan 1998 då man vann på hemmaplan.

Bortalaget Kroatien

Kroatien är utan tvekan den största överraskningen i detta VM. Laget har imponerat på så många sätt och med Luka Modric som leder laget har man visat att man kan klara allt. Trots långa matcher har man vunnit mot Danmark och Ryssland på straffar, samt England efter förlängning. Nu väntar final mot Frankrike och chans till revansch efter semifinalen 1998. Klarar man en nivå till eller blir Frankrike för svåra?

Så här tänker vi

Två jämna lag där det är svårt att säga vem som kommer vinna. Frankrike är med rätta favoriter men vi väljer inte att spela på någon vinnare idag. Istället kör vi målskytt. Är det någon som visat målform och dessutom leverat för Frankrike i de stora matcherna är det Atletico Madrids Griezmann. Då han är straffskytt också finns det stora möjligheter att han gör mål. Vi väljer därför att spela Griezmann som målskytt till oddset 2,60 hos Bethard.

Vårt speltips: Griezmann gör mål till oddset 2,60 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com