Frankrike vs Kroatien – VM-Final

luka modric hrvatskaDags för VM att avgöras och det är en något oväntad final vi har framför oss mellan Frankrike och Kroatien. Två lag som imponerat kraftigt i detta VM och förtjänar att vara i final. Frankrike har besegrat stornation efter stornation i vägen till finalen medan Kroatien har visat på oerhörd moral genom att ta sig vidare efter förlängning eller straffar i samtliga matcher efter gruppspelet. Vem ska bli odödlig i Moskva?

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Frankrike

Frankrike har imponerat kraftigt under hela VM och det är inte särskilt konstigt att man nu spelar final. Visst började det lite trögt i gruppspelet mot Australien men förutom ett kryss mot Danmark i sista matchen har laget gått helt rent utan några större problem. Argentina besegrades i åttondelsfinalen medan Belgien enkelt avfärdades i semfinalen. Däremellan vann man mot Uruguay med 2-0 och nu har man chansen att ta första finalsegern sedan 1998 då man vann på hemmaplan.

Bortalaget Kroatien

Kroatien är utan tvekan den största överraskningen i detta VM. Laget har imponerat på så många sätt och med Luka Modric som leder laget har man visat att man kan klara allt. Trots långa matcher har man vunnit mot Danmark och Ryssland på straffar, samt England efter förlängning. Nu väntar final mot Frankrike och chans till revansch efter semifinalen 1998. Klarar man en nivå till eller blir Frankrike för svåra?

Så här tänker vi

Två jämna lag där det är svårt att säga vem som kommer vinna. Frankrike är med rätta favoriter men vi väljer inte att spela på någon vinnare idag. Istället kör vi målskytt. Är det någon som visat målform och dessutom leverat för Frankrike i de stora matcherna är det Atletico Madrids Griezmann. Då han är straffskytt också finns det stora möjligheter att han gör mål. Vi väljer därför att spela Griezmann som målskytt till oddset 2,60 hos Bethard.

Vårt speltips: Griezmann gör mål till oddset 2,60 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com