Frankrike vs Marocko – Speltips VM 2022 Semifinal

Turneringens stMarocko Speltips mot Frankrike VM 2022 semifinalora överraskning ställs mot den regerande världsmästaren när Marocko och Frankrike gör upp i en avsemifinalerna i VM 2022. Marocko har varit outsiders sedan premiären och vann sin grupp före såväl Kroatien som Belgien. Sedan har det bara fortsatt med vinst i åttondelsfinalen mot Spanien och i kvartsfinalen mot Portugal. Nu väntar en ännu svårare motståndare när den regerande världsmästaren Frankrike står för motståndet. Ett lag som siktar på att försvara sitt VM-guld.

Datum: 14 december 2022
Avspark: 20:00
Arena: Al Bayt Stadium (Al Khor)
Domare: C A Ramos (Mexiko)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kan Marocko överraska igen?

Marocko har varit den stora överraskningen i VM 2022 på ett positivt sätt. Walid Regragui är förbundskaptenen som mycket väl kan få en staty rest om han skulle lyckas ta Marocko till medalj. Nu är de en sensation till från att göra det omöjliga och spela en VM-final vilket givetvis vore en enorm bedrift. Har de vad som krävs för att rå på ett Frankrike som ser oerhört starka ut.

Frankrike är svårslagna

Det franska landslaget hade vissa problem mot England men lyckades vinna under ordinarie tid efter att Harry Kane missat en straff. Nu väntar en på pappret enklare motståndare men samtidigt går det inte att underskatta Marocko. Oddsen inom svensk betting håller dock Frankrike som ganska klara favoriter.

Blir en intressant tillställning

Marocko vann sin grupp före Belgien och Kroatien och har slagit ut Spanien och Portugal i slutspelet. Men Frankrike har ett starkare lag och ser riktigt vassa ut. Vi tror att de helt enkelt är för starka för Marocko i en semifinal. Därför spelar vi Frankrike som vinnare under ordinarie tid till oddset 1,60 hos Betsson.

Vårt speltips: Frankrike vinner mot Marocko till oddset 1,60 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller