Frankrike vs Polen – Speltips VM 2022 Åttondelsfinal

Det är dags för Frankrike och Polen Frankrike speltips VM 2022 mot Polen mbappeatt drabba samman i ett möte som bara ska kunna sluta på ettsätt. Frankrike förlorade visserligen sin sista match mot Tunisien men det var med ett reservbetonat lag samtidigt som laget också vann gruppen trots förlust. Mer dramatiskt var det för Polen som kanske är det lag i åttondelsfinal som spelar tråkigast fotboll. Men tack vare bättre målskillnad än Mexiko tog de sig vidare som grupptvåa. Nu återstår det att se om de kan hota Frankrike också.

Datum: 4 december 2022
Avspark: 16:00
Arena: Al Thumama Stadium (Doha)
Domare: J Valenzuela (Venezuela)

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Frankrike är klara favoriter

Frankrike är favoriter enligt oddsen och mycket tyder på att de också tar en ganska komfortabel seger i åttondelsfinalen. Därmed kan det bli som så att Frankrike ställs mot England i kvartsfinalen. Trots många skador har Frankrike ett lag i världsklass och de ser livsfarliga ut. Kan de avfärda Polen enkelt i denna åttondelsfinal i VM 2022?

Polen får slita för avancemang

Oddsen hos svensk betting håller Frankrike som solklara favoriter. Polen har inte imponerat i detta VM utan spelat en destruktiv fotboll. 0-0 mot Mexiko och seger mot Saudiarabien räckte för avancemang men det satt långt inte. Nu behöver försvaret vara stabilt samtidigt som Lewandowski behöver vara så livsfarlig som bara han kan vara. Då finns det kanske en liten möjlighet för skräll även om vi håller det som osannolikt.

Frankrike tar sig vidare komfortabelt

Frankrike är klara favoriter att vinna av en anledning och vi ser helt enkelt inte hur ett lag som Polen ska kunna hota Frankrike över 90 minuter. Därför spelar vi Frankrike som vinnare till oddset 1,30 hos Betsafe.

Vårt speltips: Frankrike vinner mot Polen till oddset 1,30 hos Betsafe.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller