Frankrike vs Rumänien – EM

Hemmalaget Frankrike

Frankrike vs RumänienFörsta matchen i EM och som vanligt är det värdnationen som spelar idag mot Rumänien. Idag kommer de säkert att försöka spela säkrare och mer defensivt än sist mot Kamerun där laget presterade svagt.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De fick tidigt ledningen mot Kamerun men såg svaga ut bakåt och när Kamerun gjorde 2-2 några minuter före fulltid såg det mer ut som om man förlorade än spelade oavgjort när den talangfulle Dimitri Payet gjorde ett frisparksmål på övertid och man lyckades vinna matchen. Men det var nära ögat och inte alls så man ville få till sin sista match inför EM.

Man har dock vunnit de senaste 9 matcherna med bara 2-0 förlusten på Wembley och England på kontot. Man har gjort många mål under de här träningsmatcherna. 21 mål framåt och bara 10 insläppta mål vilket gör att dom är klart målfarliga när backlinjen och försvaret över hela planen fungerar.

Bortalaget Rumänien

Rumäniens spel är i andra änden av skalan jämfört med Frankrike. Trots förlusten med 3-4 mot Ukraina är deras backspel väldigt solitt och starkt. Det var under ett svagt 20 minuters pass mot Ukraina där de släppte in samtliga mål spelade dom bra. Innan den matchen hade dom bara släppt in 4 mål på 10 matcher.

Så här tänker vi

Det blir en jämn drabbning då Frankrike tycks har svårt mot Rumäniens spel och om Rumäniens försvar håller blir det en jämn drabbning. Det blir förmodligen en målsnål match och vi spelar Under 2.5 mål till oddset 2.45 hos mybet

Vi spelar: Under 2.5 hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com