Frankrike vs Skottland – Vänskapsmatch

Frankrike vs SkottlandEM arrangören Frankrike avslutar sina träningslandskamp mot Skottlan. Vi tror på en målrik match idag. Frankrike utmanade ödet lite grann i matchen mot Kamerun i måndags. Med ett tidigt ledningsmål tack vare Blaise Mautuidi men Kamerun kvitterade strax där efter. Men tack vare ett sent mål segermål av Dimitri Payet lyckades Frankrike till slut vinna den här tillställningen som blev alltför spännande.

Spela hos mybet och får otroliga 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det här var tredje vinsten efter vinster mot Ryssland och Nederländerna men 2-0 förlusten mot ärkefienden England smärtar nog fortfarande. Men sett till deras form där de har vunnit de senaste 8 matcherna av 9 möjliga så är dom inte alls i någon form alls. Frankrikes lag är väldigt talangfullt med Olivier Giroud, Antoine Greizmann och Anthony Martial spelar dom ett 4-3-3 spel med mittfältaren N’Golo Kante, Blaise Matuidi och Paul Pogba bakom anfallarna.

Skottland missade emspel efter att ha slutat på 4de platsen i em gruppen. De var 15 poäng bakom av möjliga 30 poäng. 3 poäng mindre än 3an Irland och än mer mot Polen och Tyskland. Dom lyckades vinna sin sista match mot Gibraltar med 6-0 och har sedan dess slagit både Danmark och Tjeckien. Vi spelar på Över 2.5 mål till oddset 1.72 hos mybet

Vi spelar: Över 2.5 mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com