Frankrike vs Skottland – Vänskapsmatch

Frankrike vs SkottlandEM arrangören Frankrike avslutar sina träningslandskamp mot Skottlan. Vi tror på en målrik match idag. Frankrike utmanade ödet lite grann i matchen mot Kamerun i måndags. Med ett tidigt ledningsmål tack vare Blaise Mautuidi men Kamerun kvitterade strax där efter. Men tack vare ett sent mål segermål av Dimitri Payet lyckades Frankrike till slut vinna den här tillställningen som blev alltför spännande.

Spela hos mybet och får otroliga 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det här var tredje vinsten efter vinster mot Ryssland och Nederländerna men 2-0 förlusten mot ärkefienden England smärtar nog fortfarande. Men sett till deras form där de har vunnit de senaste 8 matcherna av 9 möjliga så är dom inte alls i någon form alls. Frankrikes lag är väldigt talangfullt med Olivier Giroud, Antoine Greizmann och Anthony Martial spelar dom ett 4-3-3 spel med mittfältaren N’Golo Kante, Blaise Matuidi och Paul Pogba bakom anfallarna.

Skottland missade emspel efter att ha slutat på 4de platsen i em gruppen. De var 15 poäng bakom av möjliga 30 poäng. 3 poäng mindre än 3an Irland och än mer mot Polen och Tyskland. Dom lyckades vinna sin sista match mot Gibraltar med 6-0 och har sedan dess slagit både Danmark och Tjeckien. Vi spelar på Över 2.5 mål till oddset 1.72 hos mybet

Vi spelar: Över 2.5 mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar