Frankrike vs Sverige – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Frankrike

frankrike-vs-sverigeStarten på VM kvalet för Frankrike har inte gått på räls utan man har haft det svårt. I September gick man en mållös match mot Vitryssland och efter det en vänskapsmatch mot Italien som man vann. Men självklart är övertidsförlusten under EM finalen det som smärtar de franska hjärtana mest av allt.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Sedan dess har det gått allt bättre för Frankrike som börjar hitta den vinnande vägen igen. Bulgarien krossade de på hemmaplan med hela 4-1 och därefter vann man mot Nederländerna på bortaplan. Nu ligger man i toppen i sin kvalificeringsgrupp.

Bortalaget Sverige

För Sveriges del har det gått mycket bättre än förväntat med tanke på att vår stora stjärna Zlatan Ibrahimovic har gått i pension när det gäller landsslagsspelet. En poäng togs mot Nederländerna i öppningsmatchen och de har vunnit mot Luxemburg och Bulgarien vilket gör att man ligger lika på poäng mot Frankrike i tabelltoppen.

Det är uppenbart att man saknar en anfallsstjärna då alla målen som gjort har gjorts av olika spelare. Men det ger å andra sidan en bredd och gör det svårare för försvarande lag att fokusera på en eller två anfallsstjärnor.

Så här tänker vi

Vi tror att båda lagen kommer göra mål och vi tror att Frankrike på hemmaplan kommer att vara lite för starka för Sverige så vi spelar kombon Vinst för Frankrike och Över 2.5 Mål till oddset 1.95 hos NordicBet

Vi spelar: Vinst för Frankrike Och Över 2.5 Mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar