Frankrike vs Sverige – Speltips Handbolls-EM

Sverige har efter en bragdartad vändning mot Norge tagit sig till semifinal i handbolls-EM. Nu väntar Frankrike i semifinal, precis som förra året. Den gången gick det vägen då Sverige vann med hela 32-26 och tog sig till final. Men Frankrike är regerande OS-mästare och givna favoriter inför denna semifinal. Men vi hoppas att Sverige kan överraska.

Hämta en oddsbonus hos Bethard och oddsa på Handbolls-VM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Frankrike är oerhört starka

Det franska laget har haft en stabil turnering. Förhandsfavoriten vann OS sommaren 2021 och vann de fyra inledande matcherna i detta EM. Därefter föll laget mot Island med 21-29 men de två senaste matcherna har laget imponerat genom segrar mot Montenegro och Danmark. Det franska laget vimlar av världsstjärnor och är favoriter enligt spelbolagen som erbjuder svensk betting.

Kan Sverige skrälla igen?

Sverige vann överraskande semifinalen i VM förra året och gjorde det välförtjänt. Med Glenn Solberg som tränare har det svenska folket snart börjat vänja sig vid framgångar igen efter en mörk period. VM-silver senast och även om OS blev en besvikelse har laget imponerat i detta EM. Nu är frågan om de svenska spelarna kan göra det igen i en semifinal mot Frankrike i ett stort mästerskap. 

Sverige överraskar och når finalen

Även om Frankrike är stora favoriter enligt oddsen har Sverige imponerat stort och bjudit på en fin handboll. Efter en trevande start med förlust mot Spanien och oavgjort mot Tjeckien har Sverige tagit fyra raka segrar mot Ryssland, Polen, Tyskland och Norge. Nu tror vi att de kan lyckas överraska igen och nå ännu en mästerskapsfinal. Därför spelar vi Sverige som segrare mot Frankrike till oddset 3,40 hos Bethard.

Vårt speltips: Sverige vinner mot Frankrike till oddset 3,40 hos Bethard

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och betta på handbolls-VM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller