Fulham vs Manchester United – Speltips Premier League

Det är dags för Manchester United att åka till Fulham och efter segern mot Aston Villa är det positiva vindar som blåser kring klubben igen. Förra helgen förlorade United mot Aston Villa i Premier League men i veckans match i EFL Cup var United starkare och vände underläge två gånger om och kunde till slut vinna med 4-2. Nu återstår det att se om de kan ta tre poäng borta mot nykomlingen Fulham. Det blir ingen enkel match då Fulham ligger nia i tabellen och har inlett säsongen starkt.

Datum: 13 november 2022
Avspark: 17:30
Arena: Craven Cottage (London)
Domare: P Tierney

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Fulham har inlett säsongen starkt

Att som nykomling ligga nia i tabellen imponerar och de var också nära att ta poäng borta mot Manchester City senast. Först i 95:e minuten orsakade de en straff som gjorde att de förlorade matchen. Innan dess hade laget fyra raka utan förlust i ligan och laget har lika många poäng upp till topp 4 som de har ner till nedflyttning.

Manchester United blandar och ger

Förlusten mot Aston Villa förra helgen i Premier League kom något oväntat då laget hade nio raka matcher utan förlust innan dess. Men de fick i alla fall revansch under torsdagen när de slog ut Aston Villa i EFL Cup efter att ha vänt underläge och lyckades vinna med 4-2. Nu återstår det att se om de har vad som krävs för ta tre poäng borta mot Fulham i den sista matchen före VM-uppehållet.

Det är en spännande match som väntar

Enligt oddsen hos svensk betting är det Manchester United som är favoriter men det blir ingen enkel match borta mot ett starkt Fulham. Fulham visade mot City senast att de kan hota även de bästa lagen och det krävs en komplett prestation av United för att vinna. Vi tror dock de lyckas och spelar därför Manchester United som vinnare till oddset 1,90 hos Snabbare.

Vårt speltips: United vinner borta mot Fulham till oddset 1,90 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller