Fulham vs Newcastle – England

Hemmalaget Fulham

Fulham som ser ut att slåss om seriesegern i år möter Newcastle. Detta måste bli en riktigt bra start på säsongen och på den här matchen.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Fulham vill säkert göra ett tidigt avtryck på ligan genom att ta poäng i några matcher på rad och rycka ifrån redan från start. Trots nedflyttningen så spirar optimismen och man har värvat smart under sommaren och man har Rafa Benitez vid rodret. Så man kommer förmodligen att spela en bra och rolig fotboll vilket säkert kommer att glädja fansen och åskådarna

Bortalaget Newcastle

Under försäsongen har man spelat smart och bra och man har vunnit 4 matcher av 5 möjliga matcher och det är vasst. Man gör också mål och man gör minst 2 mål per match vilket också är bra. Nyförvärven verkar också passa in bra i laget så allt ser ljust ut så här inför den första matchen.

Man har faktiskt inte förlorat på 11 matcher men å andra sidan brukar man inte heller vinna på Craven Cottage heller.

Så här tänker vi

Oerhört svårt att säga vem som vinner av dessa två lag men vi tror att båda lagen kommer släppa till chanser och spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.72 hos betsafe.com

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com