Gambia vs Tunisien – Speltips Afrikanska Mästerskapen

En sent straffmål i 1-1-matchen mot Mali gör att debutanten Gambia fortfarande är obesegrade efter två omgångar i afrikanska mästerskapen. En poäng mot Tunisien är därför tillräckligt för att laget ska ta vidare till slutspel. Men det är ett motiverat Tunisien man möter som studsade tillbaka efter premiärförlusten mot Mali och vann med klara 4-0 mot Mauritania. Nu väntar ett spännande möte mot Gambia och det kan bli något extra på Limbe Stadium.

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och fyrdubbla din insättning

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Gambia överraskar som debutanter

Gambia har inlett positivt i Afrikanska Mästerskapen. Det är deras fösta mästerskap någonsin och mycket talar för att man nu når slutspelet. En poäng är allt som behövs men även en förlust borde räcka som en av de fyra bästa treorna. I premiären mot Mauritania blev det vinst med 1-0. Mot Mali såg det ut att bli förlust efter 0-1 i den 79:e minuten. Men i matchminut 90 fick Gambia straff som Barrow förvaltade och därmed fick Gambia med sig en poäng från matchen.

Tunisien är favoriter

Tunisien som spelade fotbolls-VM så sent som 2018 och har deltagit i fem VM har tre poäng efter två spelade matcher. I premiären blev det överraskande förlust mot Mali med 0-1. Men i andra omgången mot Mauritania blev det seger med klara 4-0. Nu är de favoriter men får kämpa hårt för att få med sig alla tre poäng mot Gambia som varit en av turneringens stora positiva överraskningar. Men Tunisien har ett bättre lag och om de spelar på den nivå vi vet att de kan ska de inte ha några problem att vinna matchen.

Tunisien tar hem detta

Tunisien är favoriter av en anledning och vi tror också de kommer att lyckas ta hem alla tre poängen och säkra en plats i slutspelet vilket oddsen visar. De har ett bättre lag och även om förlusten mot Mali kom oväntat bör de lyckas med segern. Därför spelar vi Tunisien som vinnare och får oddset 2,00 hos ComeOn.

Vårt speltips: Tunisien vinner över Gambia till oddset 2,00 hos ComeOn

Team Svenskbetting

Fyrdubbla din första insättning hos ComeOn och betta på Afrikanska Mästerskapen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller