Gambia vs Tunisien – Speltips Afrikanska Mästerskapen

En sent straffmål i 1-1-matchen mot Mali gör att debutanten Gambia fortfarande är obesegrade efter två omgångar i afrikanska mästerskapen. En poäng mot Tunisien är därför tillräckligt för att laget ska ta vidare till slutspel. Men det är ett motiverat Tunisien man möter som studsade tillbaka efter premiärförlusten mot Mali och vann med klara 4-0 mot Mauritania. Nu väntar ett spännande möte mot Gambia och det kan bli något extra på Limbe Stadium.

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och fyrdubbla din insättning

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Gambia överraskar som debutanter

Gambia har inlett positivt i Afrikanska Mästerskapen. Det är deras fösta mästerskap någonsin och mycket talar för att man nu når slutspelet. En poäng är allt som behövs men även en förlust borde räcka som en av de fyra bästa treorna. I premiären mot Mauritania blev det vinst med 1-0. Mot Mali såg det ut att bli förlust efter 0-1 i den 79:e minuten. Men i matchminut 90 fick Gambia straff som Barrow förvaltade och därmed fick Gambia med sig en poäng från matchen.

Tunisien är favoriter

Tunisien som spelade fotbolls-VM så sent som 2018 och har deltagit i fem VM har tre poäng efter två spelade matcher. I premiären blev det överraskande förlust mot Mali med 0-1. Men i andra omgången mot Mauritania blev det seger med klara 4-0. Nu är de favoriter men får kämpa hårt för att få med sig alla tre poäng mot Gambia som varit en av turneringens stora positiva överraskningar. Men Tunisien har ett bättre lag och om de spelar på den nivå vi vet att de kan ska de inte ha några problem att vinna matchen.

Tunisien tar hem detta

Tunisien är favoriter av en anledning och vi tror också de kommer att lyckas ta hem alla tre poängen och säkra en plats i slutspelet vilket oddsen visar. De har ett bättre lag och även om förlusten mot Mali kom oväntat bör de lyckas med segern. Därför spelar vi Tunisien som vinnare och får oddset 2,00 hos ComeOn.

Vårt speltips: Tunisien vinner över Gambia till oddset 2,00 hos ComeOn

Team Svenskbetting

Fyrdubbla din första insättning hos ComeOn och betta på Afrikanska Mästerskapen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com