Gefle IF vs Helsingborgs IF – Superettan

logo gefleNär Allsvenskan har tagit uppehåll för VM fortsätter andraselekteringen att spela precis som vanligt. Nu är det en spännande match mellan två lag som för två år sedan låg i Allsvenskan men idag kämpar på i Superettan. Gefle IF ställs mot Helsingborgs IF på Gavlevallen i Gävle och det är två lag i behov av poäng. HIF för att haka på toppen och Gefle för att inte åka ur!

Hämta din välkomstbonus på 1000 kronor hos Betser idag

Hemmalaget Gefle IF

Förra säsongen var märklig för Gefle. Laget började med att spela riktigt uselt under hösten och var nära att åka ur men efter en makalös vår under nya tränaren klättrade man upp på säker match. Inför säsongen tappade man sin tränare till IFK Göteborg och årets säsong har inletts nästan lika svagt. När en tredjedel av serien nu är spelad står Gefle på endast åtta poäng vilket innebär att man bara är målskillnad ifrån att åka ur.

Bortalaget Helsingborgs IF

HIF har inför säsongen sagt att man ska upp till Allsvenskan igen och laget är i allra högsta grad med i toppstriden. Med två matcher mindre än topp-konkurrenterna ligger laget på en fjärdeplats och vinner HIF sina två hängmatcher går man upp i serieledning. Laget har sex matcher utan förlust och tre raka segrar. Kommer fjärde mot Gefle IF i den norrländska värmen?

Så här tänker vi

Det är toppen mot botten på Gavlevallen och ingenting talar egentligen för att Gefle ska vända trenden. Istället lär Helsingborg föra matchen och bör inte ha några problem att besegra ett svagt Gefle. Vi tror att HIF vinner matchen och väljer att spela på seger för laget till oddset 1,74 hos Betser.

Vårt speltips: HIF besegrar Gefle IF till oddset 1,74 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com