Genoa vs Atalanta – Serie A

Hemmalaget Genoa

Genoa var en outsider som lagen ute i Europa fick se upp med om de möttes till att bli ett lag för nedflyttning. De har befunnit sig på nedflyttningsplats i år också men är nu på väg upp. Formen är bra och de har vunnit flera matcher i rad nu och den största faran för nedflyttning är borta.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Kanske kan deras form nu ge dem deras första seger på hemmaplan. Det har varit spelet på hemmaplan som tidigt under säsongen sänkte laget. Men eftersom nu spelet stämmer bra på bortaplan kan det vara dags för en ny trend på hemmaplan.

Bortalaget Atalanta

Det har gått riktigt bra för Atalanta denna säsong. Men bara SPAL och Benevento har varit sämre på bortaplan. De har ännu inte tagit en vinst på bortaplan och kanske kan det ske idag mot ett Genoa som är nervösa på sina hemmaborg.

Problemet för Atalanta så här långt har varit deras försvarsspel vilket de delar med Genoa. Vi får se om de kan ändra på det i den här matchen.

Så här tänker vi

Två lag som famlar lite efter formen och som har problem med försvarsspelet. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar