Genoa vs Atalanta – Serie A

Hemmalaget Genoa

Genoa var en outsider som lagen ute i Europa fick se upp med om de möttes till att bli ett lag för nedflyttning. De har befunnit sig på nedflyttningsplats i år också men är nu på väg upp. Formen är bra och de har vunnit flera matcher i rad nu och den största faran för nedflyttning är borta.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Kanske kan deras form nu ge dem deras första seger på hemmaplan. Det har varit spelet på hemmaplan som tidigt under säsongen sänkte laget. Men eftersom nu spelet stämmer bra på bortaplan kan det vara dags för en ny trend på hemmaplan.

Bortalaget Atalanta

Det har gått riktigt bra för Atalanta denna säsong. Men bara SPAL och Benevento har varit sämre på bortaplan. De har ännu inte tagit en vinst på bortaplan och kanske kan det ske idag mot ett Genoa som är nervösa på sina hemmaborg.

Problemet för Atalanta så här långt har varit deras försvarsspel vilket de delar med Genoa. Vi får se om de kan ändra på det i den här matchen.

Så här tänker vi

Två lag som famlar lite efter formen och som har problem med försvarsspelet. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com