Genoa vs Fiorentina – Serie A

Hemmalaget Genoa

Den här matchen blev inställd på grund av regn redan i September. Matchen stannades i den 28de minuten och enligt reglerna i Serie A så kommer matchen idag att starta på minut 29 för att fortsätta matchen som påbörjades för tre månader sedan.

Genoa är ett målfarligt lag och de snittar 1.57 mål per match inför sina hemmafans. Man gjorde tre mål på både Juventus och AC Milan. Men Genoa kan inte bara anfalla blint idag utan man måste passa sig för det anfallsglada Fiorentina annars kommer man att släppa in många mål.

Bortalaget Fiorentina

Om Fiorentina kan vinna dagens match och inkassera tre poäng är man ett steg närmare Europa League spel och det motiverar säkert spelarna. På bortaplan är Fiorentina inte lika starka som hemma och de har förlorat tre gånger av sju. Fiorentina gör dock väldigt många mål på sina bortaresor och de snittar 2.29 mål.  Men försvarsmässigt släpper man in 1.86 mål och det gäller för Fiorentinas del att hålla tätt bakåt om man vill spela i Europa.

Så här tänker vi

Eftersom båda lagen släpper in mål och dessutom gör många mål framåt så spelar vi Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar