Genoa vs Fiorentina – Serie A

Hemmalaget Genoa

Den här matchen blev inställd på grund av regn redan i September. Matchen stannades i den 28de minuten och enligt reglerna i Serie A så kommer matchen idag att starta på minut 29 för att fortsätta matchen som påbörjades för tre månader sedan.

Genoa är ett målfarligt lag och de snittar 1.57 mål per match inför sina hemmafans. Man gjorde tre mål på både Juventus och AC Milan. Men Genoa kan inte bara anfalla blint idag utan man måste passa sig för det anfallsglada Fiorentina annars kommer man att släppa in många mål.

Bortalaget Fiorentina

Om Fiorentina kan vinna dagens match och inkassera tre poäng är man ett steg närmare Europa League spel och det motiverar säkert spelarna. På bortaplan är Fiorentina inte lika starka som hemma och de har förlorat tre gånger av sju. Fiorentina gör dock väldigt många mål på sina bortaresor och de snittar 2.29 mål.  Men försvarsmässigt släpper man in 1.86 mål och det gäller för Fiorentinas del att hålla tätt bakåt om man vill spela i Europa.

Så här tänker vi

Eftersom båda lagen släpper in mål och dessutom gör många mål framåt så spelar vi Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com