GIF Sundsvall vs Hammarby – Allsvenskan

Hemmalaget GIF Sundsvall

GIF Sundsvall vs HammarbyMan hade hoppats och trott på en bättre plats än förra säsongens 12de plats. Man började med att spela riktigt bra och man vann 4 matcher på de 8 första och man förlorade bara en match. Men sedan dess har inte spelet fungerat bra och nu är man inne i en liten kris.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Till den här matchen kommer man med 4 förluster och man ligger nu på en 10de plats bara 2 placeringar bättre än förra säsongen. Man har tagit 22 poäng på 17 matcher och det är lite för svagt för att hålla hela vägen ut.

Bortalaget Hammarby

Det följs åt formmässigt både GIF Sundsvall och Hammarby. Hammarby som slutade på en 11de plats i den förra säsongen hade också säkert dom hoppats på bättre placering i år. Men nu ligger man på ungefär samma plats. Med 20 tagna poäng så ligger man på en 12de plats i tabellen just nu.

Man har börjat hitta tillbaka till sitt spel och man har tagit 2 fina vinster på de sista matcherna så kanske trenden kan vända för dom nu.

Så här tänker vi

Två lag där defensiven inte fungerar kommer generera målchanser så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos mybet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar