GIF Sundsvall vs Hammarby – Allsvenskan

Hemmalaget GIF Sundsvall

GIF Sundsvall vs HammarbyMan hade hoppats och trott på en bättre plats än förra säsongens 12de plats. Man började med att spela riktigt bra och man vann 4 matcher på de 8 första och man förlorade bara en match. Men sedan dess har inte spelet fungerat bra och nu är man inne i en liten kris.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Till den här matchen kommer man med 4 förluster och man ligger nu på en 10de plats bara 2 placeringar bättre än förra säsongen. Man har tagit 22 poäng på 17 matcher och det är lite för svagt för att hålla hela vägen ut.

Bortalaget Hammarby

Det följs åt formmässigt både GIF Sundsvall och Hammarby. Hammarby som slutade på en 11de plats i den förra säsongen hade också säkert dom hoppats på bättre placering i år. Men nu ligger man på ungefär samma plats. Med 20 tagna poäng så ligger man på en 12de plats i tabellen just nu.

Man har börjat hitta tillbaka till sitt spel och man har tagit 2 fina vinster på de sista matcherna så kanske trenden kan vända för dom nu.

Så här tänker vi

Två lag där defensiven inte fungerar kommer generera målchanser så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos mybet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com