GIF Sundsvall vs IFK Norrköping – Allsvenskan

sundsvall gifNorrland bjuder på fotbollsfest när mästaren från 2015 kommer på besök. Sundsvall tar emot Norrköping i en match som är oerhört viktig för båda lagen. Sundsvall ligger på säker mark men en seger skulle innebära att man faktiskt har häng på nedre toppen. Norrköping däremot vill vinna för att haka på Hammarby och AIK i toppen.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget GIF Sundsvall

Sundsvall är en av de stora överraskningarna i allsvenskan så här långt. Trots att man var tippade att åka ur har man faktiskt imponerat och ligger över mitten. Formen efter uppehållet har varit både ris och ros med två segrar, 1 oavgjord och två förluster. Man tappade även Romain Gall – lagets bäste spelare – till Malmö FF, något som knappast är positivt för norrlänningarna.

Bortalaget IFK Norrköping

”Peking” har haft en bra säsong och inför förra matchen hade man åtta raka utan förlust. Efter ett besök till Malmö blev sviten bruten och Norrköping fick se sig besegrade med 2-1. Trots förlusten ligger man kvar på en tredje plats i tabellen och en seger mot Sundsvall innebär att man bara är tre poäng bakom ledarduon AIK och Hammarby. Det är dock inte bara att åka till Sundsvall och hämta tre poäng, framförallt inte med Norrköpings bortaform. På de fyra senaste bortamatcherna har det endast blivit en seger. En statistik som inte håller om man ska vinna SM-guld.

Så här tänker vi

Norrköping har visserligen mer poäng men Sundsvall ska inte underskattas även om man på något märkligt sätt verkar vara mer stabila på borta- än hemmaplan. Vi tror dock att självfötroendet är så pass högt att man kan hota Norrköping. Inte riktigt hela vägen till en seger dock! Vi väljer att spela krysset till oddset 3,70 hos Bethard.

Vårt speltips: Matchen mellan Sundsvall och IFK Norrköping slutar oavgjort till oddset 3,70 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com