Gif Sundsvall vs Malmö FF – Allsvenskan

logga MFFDags för tredje omgången av Allsvenskan och mesta mästarna Malmö åker till Norrland för möte med Sundsvall. Giffarna spelade 0-0 i premiären och fick sin andra match mot Sirus uppskjuten på grund av planen i Uppsala. Malmö FF lär vilja ha revansch efter poängtappet senast mot AIK på Stadion i Malmö. Vinner Di Blåe som förväntat eller ska Sundsvall kriga till sig poäng eller kanske till och med avgå med segern?

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Sundsvall:

Ett lag i ständig ekonomig kris jobbar alltid i motvind. Sundsvall har haft det stormigare än många andra de senaste åren. Trots detta lyckas norrlänningarna alltid hålla sig kvar i Allsvenskan och nu väntar en av av säsongens tuffaste uppgifter. I premiären fick laget 0-0 mot Örebro och frågan är om laget kan visa samma fina definsiva strategi nu när motståndet är betydligt bättre. Giffarna får jobba hårt om man ska få med sig något från den här matchen.

Bortalaget Malmö FF:

Dubbla regerande mästarna är storfavoriter att ta hem ett tredje raka guld. I inledningsmatchen besegrade man Elfsborg på bortaplan med 2-1 och var aldrig hotade. I andra matchen mot AIK blev man straffade tidigt med ett mål men lyckades kvittera genom Markus Rosenberg på straff i slutet av första halvlek. I andra halvlek tog Franz Brorsson en onödig utvisning men Malmö förde ändå spelet och borde fått med sig tre poäng från matchen. Nu när motståndet är betydligt sämre lär MFF vara rejält revanschsugna och försöka göra många mål.

Så här tänker vi:

Den här gången är det inget snack. Malmö vinner enkelt och oddset 1,54 ger bra spelvärde. Erik Larsson ställs mot sin gamla klubb och lär vilja vinna och MFF behöver tre poäng för att etablera sig som nummer ett vilket man har planer på att göra. Vi väljer därför att spela på seger på MFF till oddset 1,54 hos Bethard.

Vårt speltips: Malmö besegrar Sundsvall på bortaplan till oddset 1,54 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com