GIF Sundsvall vs Malmö FF – Speltips Allsvenskan

Nykomlingarna GIF Sundsvall tar emot regerande mästaren Malmö FF i en match som bara borde kunna sluta på ett sätt. Samtidigt gäller det att veta att MFF bara några dagar efter matchen mot Sundsvall spelar viktig match i kvalet till Champions League mot Vikingur från Island. Men med tanke på att skadesituationen har lättat rejält borde MFF ändå klara av detta.

Fyrdubbla din insättning hos ComeOn

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Giffarna har det tufft

Inför matchen mot Malmö har GIF Sundsvall tre raka förluster och i senaste matchen föll laget tungt med 2-5 hemma mot Djurgårdens IF. Den norrländska klubben ligger näst sist i tabellen och har 1 vinst och 7 förluster på de 8 senaste matcherna. Ska det bli något nytt kontrakt behöver de prestera betydligt bättre men ingenting tyder på att detta kommer att inträffa.

Malmö behöver komma igång

MFF vann Skånederbyt mot Helsingborgs IF med 2-1 men det satt långt inne. Först på tilläggstid kunde inhoppande Sejdiu avgöra och därmed fick laget den skjuts som behövdes inför det intensiva spelschemat som väntar nu. Fyra dagar efter mötet mot Sundsvall väntar första kvalmatchen till Champions League. Men först är det match på plasten i Norrland och ytterligare en trepoängare behövs för att sätta press på topplagen.

MFF borde ta tre poäng

Även om Milos lär rotera för att kunna maximera elvan till Vikingur tror vi ändå att MFF har vad som krävs. De har ett tillräckligt bra lag för att kunna ställa en stark elva även om det blir rotation. Så stor skillnad är det faktiskt mellan lagen och med tanke på Sundsvalls form känns det osannolikt att hemmalaget kan ta poäng. Tittar vi på oddsen inom svensk betting är Malmö också solklara favoriter. Av denna anledning spelar vi också MFF som vinnare till oddset 1,33 hos ComeOn.

Vårt speltips: Malmö vinner till oddset 1,33 hos ComeOn.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och betta på Allsvenskan