GIF Sundsvall vs Malmö FF – Speltips Allsvenskan

Nykomlingarna GIF Sundsvall tar emot regerande mästaren Malmö FF i en match som bara borde kunna sluta på ett sätt. Samtidigt gäller det att veta att MFF bara några dagar efter matchen mot Sundsvall spelar viktig match i kvalet till Champions League mot Vikingur från Island. Men med tanke på att skadesituationen har lättat rejält borde MFF ändå klara av detta.

Fyrdubbla din insättning hos ComeOn

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Giffarna har det tufft

Inför matchen mot Malmö har GIF Sundsvall tre raka förluster och i senaste matchen föll laget tungt med 2-5 hemma mot Djurgårdens IF. Den norrländska klubben ligger näst sist i tabellen och har 1 vinst och 7 förluster på de 8 senaste matcherna. Ska det bli något nytt kontrakt behöver de prestera betydligt bättre men ingenting tyder på att detta kommer att inträffa.

Malmö behöver komma igång

MFF vann Skånederbyt mot Helsingborgs IF med 2-1 men det satt långt inne. Först på tilläggstid kunde inhoppande Sejdiu avgöra och därmed fick laget den skjuts som behövdes inför det intensiva spelschemat som väntar nu. Fyra dagar efter mötet mot Sundsvall väntar första kvalmatchen till Champions League. Men först är det match på plasten i Norrland och ytterligare en trepoängare behövs för att sätta press på topplagen.

MFF borde ta tre poäng

Även om Milos lär rotera för att kunna maximera elvan till Vikingur tror vi ändå att MFF har vad som krävs. De har ett tillräckligt bra lag för att kunna ställa en stark elva även om det blir rotation. Så stor skillnad är det faktiskt mellan lagen och med tanke på Sundsvalls form känns det osannolikt att hemmalaget kan ta poäng. Tittar vi på oddsen inom svensk betting är Malmö också solklara favoriter. Av denna anledning spelar vi också MFF som vinnare till oddset 1,33 hos ComeOn.

Vårt speltips: Malmö vinner till oddset 1,33 hos ComeOn.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och betta på Allsvenskan

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com