GIF Sundsvall vs Trelleborg – Allsvenskan

logga sundsvallKanske inte den på förhand hetaste matchen i mannaminne men oj så viktig matchen är för de båda lagen. Efter den allsvenska upptaktsträffen tippades båda lagen hamna åka ur serien och naturligtvis vill både Giffarna och TFF visa alla tvivlare motsatsen. TFF har en poäng efter tre spelade matcher medan sundsvall har två poäng på två matcher. Kommer säsongens första trepoängare för något av lagen?

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget GIF Sundsvall:

Efter tappet av Eric Larsson till MFF var det många som trodde att norrlandsklubben skulle få det tufft. I säsonginledningen har Sundsvall visat upp fin fotboll även om resultaten inte varit med laget hela vägen. I premiären mot Örebro blev det 0-0 och andra matchen mot Sirius blev uppskjuten på grund av planens skick i Uppsala. I senaste matchen ställdes man mot Malmö FF och gjorde en bra insats efter att spelat fin fotboll. Att spela 2-2 mot Svenska Mästarna är inte fy skam och Sundsvall jublade rejält efter slutsignalen.

Bortalaget TFF:

TFF hade en ännu tuffare Silly Season än Sundsvall. Tongivande spelare försvann och man har inte riktigt lyckats ersätta tappet av till exempel Islamovic. Trots en svag trupp lyckades laget överraskande ta en poäng borta mot Djurgården. I övriga två matcher har man spelat på Vångavallen men inte lyckats ta poäng. Både Göteborg och Örebro har vunnit borta mot TFF som därmed bara står på en poäng efter tre spelade matcher. Ska man hålla sig kvar i serien är det ett tips att vinna mot bottenkonkurrenterna!

Så här tänker vi:

Det är en oerhört jämn match på förhand som väntar mellan Norrland och Skåne. Vi tror att Sundsvall kommer ha mycket boll och TFF som försöker hålla tätt bakåt. Med tanke på att Sundsvall verkar vara inne i ett oavgjort stim och TFF passar bra när man inte är spelförande, tror vi att det blir svårt att ta fram en segrare. Vi väljer därför att spela kryss mellan Sundsvall och TFF till oddset 3,40 hos Unibet.

Vårt speltips: Matchen mellan Sundsvall och TFF slutar oavgjort till oddset 3,40 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com