GIF Sundsvall vs Trelleborg – Allsvenskan

logga sundsvallKanske inte den på förhand hetaste matchen i mannaminne men oj så viktig matchen är för de båda lagen. Efter den allsvenska upptaktsträffen tippades båda lagen hamna åka ur serien och naturligtvis vill både Giffarna och TFF visa alla tvivlare motsatsen. TFF har en poäng efter tre spelade matcher medan sundsvall har två poäng på två matcher. Kommer säsongens första trepoängare för något av lagen?

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget GIF Sundsvall:

Efter tappet av Eric Larsson till MFF var det många som trodde att norrlandsklubben skulle få det tufft. I säsonginledningen har Sundsvall visat upp fin fotboll även om resultaten inte varit med laget hela vägen. I premiären mot Örebro blev det 0-0 och andra matchen mot Sirius blev uppskjuten på grund av planens skick i Uppsala. I senaste matchen ställdes man mot Malmö FF och gjorde en bra insats efter att spelat fin fotboll. Att spela 2-2 mot Svenska Mästarna är inte fy skam och Sundsvall jublade rejält efter slutsignalen.

Bortalaget TFF:

TFF hade en ännu tuffare Silly Season än Sundsvall. Tongivande spelare försvann och man har inte riktigt lyckats ersätta tappet av till exempel Islamovic. Trots en svag trupp lyckades laget överraskande ta en poäng borta mot Djurgården. I övriga två matcher har man spelat på Vångavallen men inte lyckats ta poäng. Både Göteborg och Örebro har vunnit borta mot TFF som därmed bara står på en poäng efter tre spelade matcher. Ska man hålla sig kvar i serien är det ett tips att vinna mot bottenkonkurrenterna!

Så här tänker vi:

Det är en oerhört jämn match på förhand som väntar mellan Norrland och Skåne. Vi tror att Sundsvall kommer ha mycket boll och TFF som försöker hålla tätt bakåt. Med tanke på att Sundsvall verkar vara inne i ett oavgjort stim och TFF passar bra när man inte är spelförande, tror vi att det blir svårt att ta fram en segrare. Vi väljer därför att spela kryss mellan Sundsvall och TFF till oddset 3,40 hos Unibet.

Vårt speltips: Matchen mellan Sundsvall och TFF slutar oavgjort till oddset 3,40 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com