Granada vs Espanyol – La Liga

Hemmalaget Granada

Det mesta har gått illa för Granada i år och de huserar i botten av tabellen. Det är säkert ingenting som de klagar över heller då de endast har spelat in tjugo poäng på hela säsongen. Granada har spelat sex matcher och förlorat sex matcher under tränaren Tony Adams som inte lyckas få någon fart på sitt lag. Trots att resultaten inte har gått lagets väg har man inte lagt sig på rygg och gett upp utan man har bitvis faktiskt spelat en bra fotboll.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Fem av sex matcher med tränaren Tony Adams har resulterat i att man har gjort två eller tre mål, det är försvarsspelet som inte alls stämmer och som läcker som ett såll.

Bortalaget Espanyol

Säsongen i år för Espanyol har varit bra och man ser ut att sluta någonstans runt åtta till tiondeplats vilket måste anses vara bra efter lagets kapacitet och den konkurrens som råder i spansk fotboll. Espanyol bör inte laborera alltför mycket med sin trupp då den de har spelat stabilt i många matcher. Espanyol är ett lag som producerar många mål när anfallarna får tid på sig att bygga upp sitt spel. Försvarsmässigt har det sett stabilt ut hela säsongen och det kommer säkert vara helt okej idag också.

Så här tänker vi

Det är ett övertag för Espanyol inför matchen men båda lagen gör också många mål så vi väljer att spela 2 eller 3 mål till oddset 2.00 hos mybet

Vårt speltips: 2 eller 3 mål till hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com