Granada vs Espanyol – La Liga

Hemmalaget Granada

Det mesta har gått illa för Granada i år och de huserar i botten av tabellen. Det är säkert ingenting som de klagar över heller då de endast har spelat in tjugo poäng på hela säsongen. Granada har spelat sex matcher och förlorat sex matcher under tränaren Tony Adams som inte lyckas få någon fart på sitt lag. Trots att resultaten inte har gått lagets väg har man inte lagt sig på rygg och gett upp utan man har bitvis faktiskt spelat en bra fotboll.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Fem av sex matcher med tränaren Tony Adams har resulterat i att man har gjort två eller tre mål, det är försvarsspelet som inte alls stämmer och som läcker som ett såll.

Bortalaget Espanyol

Säsongen i år för Espanyol har varit bra och man ser ut att sluta någonstans runt åtta till tiondeplats vilket måste anses vara bra efter lagets kapacitet och den konkurrens som råder i spansk fotboll. Espanyol bör inte laborera alltför mycket med sin trupp då den de har spelat stabilt i många matcher. Espanyol är ett lag som producerar många mål när anfallarna får tid på sig att bygga upp sitt spel. Försvarsmässigt har det sett stabilt ut hela säsongen och det kommer säkert vara helt okej idag också.

Så här tänker vi

Det är ett övertag för Espanyol inför matchen men båda lagen gör också många mål så vi väljer att spela 2 eller 3 mål till oddset 2.00 hos mybet

Vårt speltips: 2 eller 3 mål till hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar