Green Bay Packers vs Detroit Lions – NFL

Hemmalaget Green Bay Packers

En härlig match från NFC Norr där det kommer att bli både poäng och roliga spel. Green Bay saknar sin quarterback Aaron Rodgers som har en skada i sitt nyckelben. Detta innebär att den unge ersättaren QB Brett Hundley får spela sin andra match. Så här långt har det inte gått så bra för Hundley som inte fick fler än 50% lyckade passningar och som dessutom hade fyra interceptions i sin senaste match.

Det är ett stort avbräck för laget att deras ordinarie quarterback Aaron Rodgers är skadad. Kan den nya ersättaren idag kliva upp och spela stabilt har laget en viss chans till poäng. Deras defensiva spelare håller hög klass men kan inte deras offensiva spelare med Hundley i spetsen få upp bollen mot målområdet blir det svårt.

Bortalaget Detroit Lions

Lions har förlorat tre raka matcher men samtliga av dem hade kunnat slutat i vinst också. Detroit spelade mycket bra mot Pittsburgh och försvaret lyckades nästan hålla jämna steg.

Detroits quarterback Matthew Stafford kommer att försöka kasta bollar så att deras otur tar slut idag. Mot ett svagare lag som Green Bay är för tillfället kan deras offensiva krafter komma till sin rätt.

Så här tänker vi

Eftersom Green Bay har några nyckelspelare på skadelistan och när Detroit trots förluster har spelat så bra gör det att vi väljer Detroit Lions för vinst till oddset 1.90 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Detroit Lions för vinst hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com