Green Bay Packers vs Detroit Lions – NFL

Hemmalaget Green Bay Packers

En härlig match från NFC Norr där det kommer att bli både poäng och roliga spel. Green Bay saknar sin quarterback Aaron Rodgers som har en skada i sitt nyckelben. Detta innebär att den unge ersättaren QB Brett Hundley får spela sin andra match. Så här långt har det inte gått så bra för Hundley som inte fick fler än 50% lyckade passningar och som dessutom hade fyra interceptions i sin senaste match.

Det är ett stort avbräck för laget att deras ordinarie quarterback Aaron Rodgers är skadad. Kan den nya ersättaren idag kliva upp och spela stabilt har laget en viss chans till poäng. Deras defensiva spelare håller hög klass men kan inte deras offensiva spelare med Hundley i spetsen få upp bollen mot målområdet blir det svårt.

Bortalaget Detroit Lions

Lions har förlorat tre raka matcher men samtliga av dem hade kunnat slutat i vinst också. Detroit spelade mycket bra mot Pittsburgh och försvaret lyckades nästan hålla jämna steg.

Detroits quarterback Matthew Stafford kommer att försöka kasta bollar så att deras otur tar slut idag. Mot ett svagare lag som Green Bay är för tillfället kan deras offensiva krafter komma till sin rätt.

Så här tänker vi

Eftersom Green Bay har några nyckelspelare på skadelistan och när Detroit trots förluster har spelat så bra gör det att vi väljer Detroit Lions för vinst till oddset 1.90 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Detroit Lions för vinst hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar