Green Bay Packers vs Tampa Bay Buccaneers – Speltips NFL

Med endast en match från Super Bowl blir det minst sagt en spektakulär drabbning mellan två av ligans absolut största spelare genom tiderna. Tom Brady har sex Super Bowl-ringar och efter en lång karriär i New England Patriots har han under sin första säsong för Buccaneers fört laget en match från Super Bowl. Aaron Rodgers i Green Bay Packers har haft en lysande säsong och är favorit att vinna årets MVP som ligans bästa spelare för säsongen får. 

Hämta din oddsbonus hos Casumo

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Green Bay Packers

Green Bay Packers vann NFC efter 13-3 i matcher och imponerade också i Divisional Playoffs mot Rams. Med Aaron Rodgers kastarm och Aaron Jones springspel har Packers förmodligen ligans bästa offensiv. Nu har de också fördel av hemmaplan. Det är inte många lag som vunnit på Lambeu Field de senaste åren i NFL. Framförallt inte i januari när klimatet är det som det är i Wisconsin. Hemmaplanen har fått smeknamnet ”The Frozen Tundra” av en anledning. 

Bortalaget Tampa Bay Buccaneers

Tampa Bay Buccaneers har hittat formen på slutet av säsongen och Brady har visat upp varför han är bäst när det gäller trots att han numera passerat 43 år. Det är imponerande att se hur han leder sitt lag framåt. De som sade att hans ringar kom på grund av en lagkamraterna har blivit tystade. När lagen möttes i grundserien blev det seger för Buccaneers med 38-10. Men det är Packers som är favoriter enligt oddsen inför söndagens möte.

Så här tänker vi

Vilken match vi har att se fram emot. Aaron Rodgers mot Tom Brady i en direkt avgörande match om vem som får spela Super Bowl. Med tanke på Green Bays fördel av hemmaplan på ”The Frozen Tundra” samt Rodgers löjliga form tror vi de fixar segern. Därför väljer vi att spela Packers som segrare till oddset 1,54.

Vårt oddstips: Green Bay Packers vinner över Tamba Bay Buccaneers till oddset 1,54 hos Casumo

Team Svenskbetting