Grekland vs Kroatien – VM kval

Hemmalaget Grekland

Grekland var det lag alla trodde skulle förlora den här matchserien och efter 4-1 resultat på bortaplan mot Kroatien i den förra matchen så är det nog helt kört för det grekiska landslaget att ta sig vidare och belackarna fick rätt. Den här generationens landslag saknar de attackvilliga och farliga målskyttar som Grekland då och då genom historien har haft tillgång till.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Grekland har blivit bättre sedan EM-spelet förra året men i år och till det här kvalet räcker dem helt enkelt inte till för att ta sig vidare. På hemmaplan har de bara mäktat med två vinster av sju möjliga och de har förlorat tre gånger.

Bortalaget Kroatien

Den förra matchen var klar redan i första halvlek efter att Luka Modric, Nikola Kalinic och Ivan Persic givit sitt lag ledningen med 3-1. Sedan fick också Andrej Kramaric göra 4-1 och saken var klar. Nu kan den kroatiska ledningen experimentera med sitt lag för att göra justeringar till VM i Ryssland.

Det som har ställt till det för dem under kvalspelet har varit deras bortafacit som har varit uselt. De vann endast två matcher av sju möjliga och det tog dem till detta kvalspel. Nu verkar laget trots det vara på väg mot Ryssland.

Så här tänker vi

Detta är två målsnåla lag även om matchen innan blev annorlunda. Vi tror inte på många mål och väljer att spela Under 2.5 mål till oddset 1.75 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Under 2.5 mål till oddset 1.75 hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com