Grekland vs Sverige – Speltips VM-kvalet

Sverige står med ett ben i VM efter segern mot Spanien men en förlust mot Grekland ändrar förutsättningarna helt och hållet. Det skulle ge Spanien avgörandet i egna händer då de i ett sådant scenario vid en seger hemma mot Sverige, samt om de vinner sina övriga matcher, tar förstaplatsen. Men just nu ser det oförskämt bra ut. Janne Anderssons mannar har maximala nio poäng efter tre matcher och är två poäng före Spanien. Detta trots en match mindre spelad. Därför hoppas vi på ny seger mot Grekland. Då krävs det mycket för att Sverige skulle missa VM.

Hämta en oddsbonus på Mr Green idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Grekland är inte vad de varit

Det grekiska landslaget har inte haft särskilt roliga år. Sedan EM-guldet 2004 har det varit fritt fall men de senaste åren har varit extra mörka. Visst inledde grekerna sensationellt med att ta poäng borta mot Spanien. Men därefter fick Grekland endast 1-1 hemma mot Georgien. Därmed står nationen på två poäng efter lika många spelade matcher. Innan mötet mot Sverige ska dock Grekland möta Kosovo på bortaplan men det är ingen enkel match.

Fortsätter Sverige på inslagen väg?

Mot Spanien såg det oförskämt bra ut och Sverige vann välförtjänt med 2-1 efter mål av Alexander Isak och Victor Claesson. Alexander Isak och Dejan Kulusevski bildade anfallspar och var precis så bra tillsammans som man knappt vågat drömma om. Mot långsamma grekiska backar kan det bli en rolig historia med de två 21-åringarna som ständigt hot framåt. Om Sverige spelar lika bra som mot Spanien ska det bli en vinst mot Grekland men det är en svårslagen nation som inte förlorat en tävlingsmatch sedan kvalet till EM 2019.

Sverige tar de poäng som behövs

Det svenska landslaget har något stort på gång och det är synd att Janne inte vågade med elvan senast i EM för då hade det kunnat nå riktigt långt. Men det ”nya” Sverige ser minst sagt intressant ut och om de gör jobbet som de ska kommer de att vinna borta mot Grekland. Testa också att oddsa live om du önskar för en mer spännande spelstund. Samtidigt är det ingen enkel match men de svenska stjärnorna ska kunna göra jobbet och enligt oddsen blir det svensk seger. Därför spelar vi Sverige som vinnare till oddset 2,20 hos Mr Green.

Vårt speltips: Sverige vinner borta mot Grekland till oddset 2,20 hos Mr Green.

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com