Haiti vs Mexiko – Speltips Gold Cup

Haiti vs Mexiko - Speltips Gold CupMexiko gjorde processen kort mot Honduras i premiären då de gjorde 1-0 redan i den första matchminuten och totalt kunde avfärda Honduras med 4-0. Därmed är de också favoriter inför match 2 mot Haiti som dock vann sin premiär mot Qatar med 2-1. Mexiko har vunnit flest upplagor av Gold Cup men hade ett tufft VM och föll i Nations League mot USA. Men nu har de fått en fin start på mästerskapet.

Datum: 30 juni 2023
Avspark: 04:00
Arena: State Farm Stadium (Glendale)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Gold Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Haiti överraskade i sin premiär

Oddsen hos såväl internationella som svenska bettingsidor trodde på Qatar inför Haitis premiär mot värdnationen från VM 2022. Det var också Qatar som tog ledningen i matchminut 20. Men Nazon kvitterade på straff på tilläggstid i första halvlek. I matchminut 97 kunde Pierrot avgöra och därmed står laget på tre poäng efter första omgången.

Mexiko bjöd på totalfotboll

Mexiko var ifrågasatta inför premiären och även om man var favoriter mot Honduras imponerande man stort. 4-0 blev slutresultatet och om Mexiko gör vad de ska bör det inte heller bli några problem att vinna mot Honduras. Nu är frågan om de kan nå upp till samma nivå och bjuda på ännu en målfest mot den lilla Ö-nationen.

Mexiko vinner detta

Allting tyder på att Mexiko kommer att vinna igen. De har ett skickligt lag och bra spelare på varje position. I alla fall om vi jämför med Haiti som i ärlighetens namn inte har några direkta stjärnor. Med tanke på hur kort tid interimtränaren Jaime Lozano har haft på sig att fixa laget är det verkligen imponerande hur de spelade mot Honduras. Vi tror att Mexiko vinner igen och spelar de som vinnare till odds 1,42 hos Betsson.

Vårt speltips: Mexiko vinner mot Honduras till odds 1,42 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Gold Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller