Haiti vs Qatar – Speltips Gold Cup

Haiti vs Qatar - Speltips Gold CupGold Cup ska dra igång och det kan mycket väl bli en riktigt intressant match mellan Haiti och Qatar. Båda nationerna hoppas kunna ta sig vidare bakom Mexiko som grupptvåa och premiären kan därför minst sagt bli speciell. Tittar vi på oddsen hos svensk betting kan det bli en jämn match även om Qatar är favoriter. Det återstår att se vem som går vinnande av matchen som kan bli något speciellt. Vem tror du vinner den spännande matchen?

Datum: 26 juni 2023
Avspark: 00:00
Arena: NRG Stadium (Houston)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Gold Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Haiti hoppas kunna överraska

Haiti har inte direkt det starkaste laget i turneringen men Qatar måste hålla koll på Frantzdy Pierrot, till vardags i Maccabi Haifa. Han är i fin form precis som högerbacken Carlens Arcus som spelar i Vitesse. Duckenz Nazon, Derrick Etienne Jr och Danley Jean Jacques kan också ställa till med besvär för Qatar. Men i ärlighetens namn är det inte någon trupp som skrämmer slag på någon.

Qatar vill ha revansch till VM

Qatar gjorde ingen glad under VM 2022 med sina prestationer. Trots turneringens svagaste grupp blev det 0-3 mot Ecuador, 1-3 mot Senegal och 0-2 mot Nederländerna. I Gulf Cup of Nations i januari fortsatte de svaga resultaten med förlust mot Bahrain, Irak och kryss mot Förenade Arabemiraten. Nu återstår det att se om de kan hitta rätt i tredje tävlingen på ett drygt halvår. 

Haiti kan överraska

Tittar vi spelare från spelare är det något förvånande att Qatar är favoriter. Detsamma gäller formen där Haiti har fem raka segrar. Kan Haiti överraska och till och med vinna mot Qatar. Vi tror att det hänger en skräll i luften. Därför spelar vi Haiti som vinnare till oddset 3,75 hos Betsson. 

Vårt speltips: Haiti vinner mot Qatar till oddset 3,75 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Gold Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller