Halmstad vs Sirius – Allsvenskan

Hemmalaget Halmstad

Halmstad åkte till Jönköping förra helgen för att försöka få till lagets första vinst på sexton matchen och det såg helt kört ut för Halmstad innan matchen. Men med otroliga fyra mål de första tjugo minuterna gjorde att de till slut kunde vinna enkelt med hela 6-1. Den matchen gör nog att Halmstad nu vill få till en vändning inför sluttampen av Allsvenskan.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det har varit ett ganska dåligt spel rakt över med missade chanser och insläppta och onödiga mål som har satt Halmstad i den här situationen. Kan dem ta med sig vinnarkänslan från Jönköping kan dem kanske vända skutan innan det är för sent.

Bortalaget Sirius

Sirius har nog den omvända känslan jämfört med Halmstad där Sirius har spelat bra under hela säsongen och gjort en otrolig resa vilket i alla fall inte vi trodde på förhand. Men i förra helgen spelade dem en match mot AIK och de trodde nog att det skulle bli en jämn kamp och bra spel men så blev det inte alls utan de förlorade tydligt med 4-1. Så precis som för Halmstad så kommer de båda till den här matchen efter att ha spelat väldigt konstiga matcher förra helgen.

Så här tänker vi

Båda lagen brukar göra mål på varandra enligt statistiken och det kommer nog att hända igen. Vi har valt att spela Båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 2.25 hos Betsafe.com

Vårt speltips:  Båda lagen gör mål och över 2.5 mål hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com