Halmstad vs Sirius – Allsvenskan

Hemmalaget Halmstad

Halmstad åkte till Jönköping förra helgen för att försöka få till lagets första vinst på sexton matchen och det såg helt kört ut för Halmstad innan matchen. Men med otroliga fyra mål de första tjugo minuterna gjorde att de till slut kunde vinna enkelt med hela 6-1. Den matchen gör nog att Halmstad nu vill få till en vändning inför sluttampen av Allsvenskan.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det har varit ett ganska dåligt spel rakt över med missade chanser och insläppta och onödiga mål som har satt Halmstad i den här situationen. Kan dem ta med sig vinnarkänslan från Jönköping kan dem kanske vända skutan innan det är för sent.

Bortalaget Sirius

Sirius har nog den omvända känslan jämfört med Halmstad där Sirius har spelat bra under hela säsongen och gjort en otrolig resa vilket i alla fall inte vi trodde på förhand. Men i förra helgen spelade dem en match mot AIK och de trodde nog att det skulle bli en jämn kamp och bra spel men så blev det inte alls utan de förlorade tydligt med 4-1. Så precis som för Halmstad så kommer de båda till den här matchen efter att ha spelat väldigt konstiga matcher förra helgen.

Så här tänker vi

Båda lagen brukar göra mål på varandra enligt statistiken och det kommer nog att hända igen. Vi har valt att spela Båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 2.25 hos Betsafe.com

Vårt speltips:  Båda lagen gör mål och över 2.5 mål hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar