Halmstads BK vs Degerfors IF – Speltips Allsvenskan

Är det något lag som har ångest efter senaste omgången är det Degerfors. Mot bottenkonkurrenten IK Sirius hade Degerfors 2-0 när klockan tickade upp mot 90 minuter. Men då vaknade Sirius till liv och gjorde tre mål på tilläggstiden och kunde vinna matchen med 3-2. Det gör att Degerfors får det svårt att hålla sig kvar i Allsvenskan till nästa säsong. De har fem poäng upp till säker match och ett tufft spelschema som återstår. Ska de hålla sig kvar behövs tre poäng borta mot Halmstad som har tre raka förluster. 

Datum: 7 oktober 2023
Avspark: 15:00
Arena: Örjans Vall (Halmstad)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på matchen i Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Halmstads BK är favoriter

Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det Halmstads BK som är favoriter till att vinna matchen. Men deras form är långt ifrån bra. Visserligen har de mött BK Häcken, IF Elfsborg och Djurgården men tre förluster visar att lagets form är på väg neråt. En förlust mot Degerfors skulle innebära att laget endast är tre poäng ovanför nedflyttning. En seger skulle dock med största sannolikhet innebära att kontraktet är säkrat.

Degerfors måste vinna

Degerfors ställde verkligen till det för sig i senaste matchen. Att tappa 2-0 till 2-3 mot en bottenkonkurrent på tilläggstid är inget som får laget upp på säker mark. Skulle laget förlora mot Halmstads BK talar allt för att de inte kommer att spela i Allsvenskan nästa säsong. Räkna dock med ett motiverat lag inför matchen på Örjans Vall.

Halmstad tar hem detta

Vi tror helt klart att Halmstads BK kommer att säkra kontraktet i denna match. En seger är allt som behövs och med fördel av hemmaplan mot en svag motståndare tror vi att de lyckas. Därför spelar vi Halmstad som vinnare till oddset 2,02 hos Betsson.

Vårt speltips: Halmstads BK vinner mot Degerfors till odds 2,02 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på matchen i Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller