Halmstads BK vs IFK Göteborg – Speltips Allsvenskan

Halmstads BK vs IFK Göteborg - Speltips AllsvenskanHemmastarka Halmstads BK tar emot bottenlaget IFK Göteborg och hoppas kunna ta ytterligare tre poäng på hemmaplan i Allsvenskan. IFK Göteborg har samlat ihop sju poäng på tolv matcher och ligger på en negativ kvalplats. Nu är frågan om de har vad som krävs för att göra bättre ifrån sig och vinna mot Halmstads BK? Örjans Vall bjuder in till fotbollsfest som har 13 poäng på de sex senaste matcherna i Allsvenskan. Vem vinner det intressanta mötet?

Datum: 2 juli 2023
Avspark: 15:00
Arena: Örjans Vall (Halmstad)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Halmstads BK är knappa favoriter

Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det Halmstads BK som är knappa favoriter, men det är inte med mycket. Halmstad visade fin form inför avslutningen av vårsäsongen med tre segrar och en oavgjord på de fyra avslutande omgångarna. Laget har besegrat Häcken, Djurgården och AIK på hemmaplan samt att de har tagit poäng mot såväl Elfsborg som Hammarby på Örjans Vall. Det är därmed ingen lätt uppgift som väntar IFK Göteborg.

Blåvitt behöver vinna

IFK Göteborg ligger tredje sist i tabellen och har endast vunnit en match på tolv omgångar. De behöver verkligen börja plocka poäng om det inte ska bli kval eller nedflyttning till Superettan. Samtidigt har IFK Göteborg ingen enkel match framför sig. Halmstad är oerhört starka på hemmaplan och IFK Göteborg avslutade serien med tre raka förluster. 

Halmstads BK vinner detta

Även om det kan bli jämnt tror vi att Halmstads BK har vad som krävs för att vinna matchen. De är svårslagna på hemmaplan och har vunnit mot betydligt bättre motstånd än IFK Göteborg på Örjans Vall denna säsongen. Därför spelar vi Halmstad som vinnare till oddset 2,75 hos Betinia.

Vårt speltips: Halmstads BK vinner mot IFK Göteborg till odds 2,75 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller