Halmstads BK vs IFK Värnamo – Speltips Allsvenskan

Halmstads BK tog en tung Halmstads BK vs IFK Värnamo - Speltips Allsvenskanbortaskalp mot IFK Norrköping senast och är favoriter enligt oddsen hos svensk betting att vinna hemma mot IFK Värnamo. Det blir dock ingen enkel uppgift då Värnamo kämpar för nytt kontrakt och att hålla bottenlagen bakom sig. Nu återstår det att se vem som har vad som krävs för att vinna den spännande matchen. Vi tror att det kan bli ett intressant möte mellan de båda lagen. 

Datum: 15 juli 2023
Avspark: 15:00
Arena: Örjans Vall (Halmstad)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Allsvenskan

Halmstads BK går starkt i Allsvenskan

Halmstad har imponerat stort i Allsvenskan denna säsong och ligger femma i tabellen inför den femtonde omgången. I förra omgången tog de en tung seger borta mot IFK Norrköping när de vände underläge och vann med 2-1. Nu återstår det att se om de kan vinna mot IFK Värnamo också på hemmaplan. Lagen har inte mötts i en tävlingsmatch sedan 2018 i Superettan.

IFK Värnamo är svårslagna

Värnamo hade ledningen mot Djurgården men efter katastrofala misstag tappade de matchen och förlorade med 1-2. Laget har fem poängs marginal till nedflyttning i det getingbo som rör de sex sämst placerade lagen. De är underdogs mot Halmstad och är det enda laget som inte spelat oavgjort i årets ligaspel. Har de vad som krävs för att ta poäng borta mot formstarka Halmstad?

Blir en tät match

Värnamo har flest förluster i Allsvenskan men med sina fem vinster ligger de på säker mark. Halmstad är åtta poäng före sin motståndare och hoppas kunna vinna komfortabelt. Vi tror att Halmstad är tillräckligt starka för att vinna matchen. Därför spelar vi Halmstads BK som vinnare till oddset 2,40 hos Bethard.

Vårt speltips: Halmstads BK vinner mot IFK Värnamo till oddset 2,40 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Allsvenskan