Hamburg vs Bayer Leverkusen – Bundesliga

Hemmalaget Hamburg

Båda dessa lag har inte levererat i år och det känns som om de trevar efter en bättre form och där spelet stämmer bättre. Hamburg befinner sig återigen på nedflyttningsplats efter förlusten i förra helgen mot Ingolstadt med 3-1 på bortaplan.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men även om man inte är i toppform just nu lyckas man trots det göra mål i nio matcher av tio möjliga och där finns det alltså några halmstrån att greppa. Kan de bara få till försvarsspelet så ser allting mycket ljusare ut.

Bortalaget Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen lyckades förlora trots att de ledde med hela 2-0 mot ett trött Borrusia Mönchengladbach som till slut vann matchen med 3-2. Mycket svagt och ovanligt av Bayer Leverkusen att tappa så pass mycket fokus under matchen.

Bayer Leverkusen är trots sin sämre form det femte bästa laget på att göra mål i hela Bundesliga men tyvärr släpper de också in en mängd mål.

Så här tänker vi

Nästan omöjligt att säga vem av lagen som kommer att tappa bollen så att säga och missa en vinst så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos betsson

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com