Hamburg vs Bayer Leverkusen – Bundesliga

Hemmalaget Hamburg

Båda dessa lag har inte levererat i år och det känns som om de trevar efter en bättre form och där spelet stämmer bättre. Hamburg befinner sig återigen på nedflyttningsplats efter förlusten i förra helgen mot Ingolstadt med 3-1 på bortaplan.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men även om man inte är i toppform just nu lyckas man trots det göra mål i nio matcher av tio möjliga och där finns det alltså några halmstrån att greppa. Kan de bara få till försvarsspelet så ser allting mycket ljusare ut.

Bortalaget Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen lyckades förlora trots att de ledde med hela 2-0 mot ett trött Borrusia Mönchengladbach som till slut vann matchen med 3-2. Mycket svagt och ovanligt av Bayer Leverkusen att tappa så pass mycket fokus under matchen.

Bayer Leverkusen är trots sin sämre form det femte bästa laget på att göra mål i hela Bundesliga men tyvärr släpper de också in en mängd mål.

Så här tänker vi

Nästan omöjligt att säga vem av lagen som kommer att tappa bollen så att säga och missa en vinst så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos betsson

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar