Hamburg vs Eintracht Frankfurt – Bundesliga

Hemmalaget Hamburg

hamburg-vs-eintracht-frankfurtNu tog man de första poängen på sitt andra försök under nya tränaren Markus Gisdol som närmast kommer från Hoffenheim som kom till laget i September. Poängen kom när man spelade 0-0 mot Borussia Mönchengladbach i Lördags. Hamburgs försvarsspelare skapade en tät mur som Borussia Mönchengladbach inte kunde ta sig igenom eller över. Mycket bra spelat och imponerande försvarat av Hamburg. Om man också tänker på att man spelade med en man mindre i ungefär en timme så är resultatet än mer imponerande.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Borussia Mönchengladbach fick en straff men Rene Adler i Hamburgs mål gick åt rätt hål och tog det skottet. Det var dock inte sista straffen i detta magiska ögonblick när Hamburg tog poäng. Återigen var Rene Adler på rätt ställe och efter matchen gick han säkert och köpte en Trisslott.

Bortalaget Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt tog också en imponerande poäng förra helgen när man spelade 2-2 mot självaste Bayern München.  Eintracht Frankfurts centrala mittfältare Szabolcs Hustzi gjorde 1-1 precis innan han blev utvisad för skallning.  Men trots en man mindre på plan så lyckades Marco Fabien brösta in 2-2 målet och matchen slutade oavgjort. Kanske gick hela laget och köpte Trisslotter efter matchen.

Så här tänker vi

Mycket talar för att båda lagen kommer att fokusera på sitt försvarsspel och vi väljer att spela Under 2.5 Mål till oddset 1.80 hos NordicBet

Vi spelar: Under 2.5 Mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com