Hammarby IF vs IFK Göteborg – Speltips Allsvenskan

Hammarby IF tar emot IFK Göteborg på Tele 2 Arena och det är ett hemmalag i skriande behov av poäng. Efter en strålande vårsäsong har Hammarby inte vunnit på tre matcher i Allsvenskan och dessutom förlorat en cupfinal. Nu återstår det att se om de kan bryta trenden när IFK Göteborg med tre raka segrar kommer på besök.

Hämta en betting bonus hos Casumo och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Hammarby måste börja vinna

Allting såg väldigt bra ut på Söder. ”Bajen” ledde Allsvenskan efter fem raka segrar och skulle spela final i Svenska Cupen. Sedan dess har laget tagit en seger på de sju senaste matcherna och förlorade dessutom finalen i Svenska Cupen på straffar. Spelschemat har visserligen varit tufft med derby mot DIF och match mot serieledande häcken. Men en poäng på tre matcher inklusive förlust mot nykomlingen Värnamo är inget poängsnitt som ger guld. Kan de vända trenden med seger mot IFK Göteborg?

Blåvitt har kommit igång

IFK Göteborg inledde med tre raka segrar i Allsvenskan men därefter tog laget två poäng på de efterföljande sex omgångarna. Nu har IFK Göteborg tre raka segrar igen men de har kommit mot Sundsvall, Sirius och Degerfors. Frågan är om de klarar av att hota Hammarby på plasten då ”Blåvitt” haft det tufft mot storlagen i Allsvenskan denna säsongen. Med undantag för segern i derbyt mot BK Häcken har deras fem segrar kommit lagen i botten.

Hammarby studsar tillbaka

Hammarby har ett starkt lag och borde kunna ta tre poäng mot IFK Göteborg. På det snabba underlaget på Tele 2 Arena borde de ha vad som krävs och oddsen hos svenska bettingsidor visar också på detta. Vi tror av denna anledning att Hammarby gör jobbet och vinner matchen. Därför spelar vi Hammarby som segrare till oddset 1,66 hos Casumo.

Vårt speltips: Bajen vinner över Hammarby till oddset 1,66 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en betting bonus hos Casumo och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller