Hammarby IF vs IFK Norrköping – Allsvenskan

Det väntar ett högintressant möte på Tele2 Arena i kampen om Europaplatserna. För ”Bajens” del ska det ett mirakel till för att sluta på topp 3 medan IFK Norrköping också behöver vinna för att hoppet om spel i Europa ska leva. Detta är det sista halmstrået kring en plats i kvalet till Europa League för båda lagen. Blir det kryss kan båda lagen glömma topp 3. IFK Norrköping vann sin senaste match med 4-1 mot Falkenberg medan Hammarby spelade 2-2 hemma mot redan klara mästaren Malmö FF.

Hämta din välkomstbonus hos Casumo

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Hammarby IF

”Bajens” säsong har inte varit vad man hoppades på inför säsongsstart. Samtidigt finns det fortfarande en liten chans att nå Europaspel, något som skulle innebära en godkänd säsong. Dock är avståndet upp till Elfsborg och Djurgården fyra poäng och man behöver dessutom passera Norrköping på två poäng framför. Eftersom det endast återstår två omgångar blir det därmed tufft, för att inte säga omöjligt, för Hammarby att nå topp 3. Istället får man sikta in sig på att vinna Svenska Cupen nästa säsong om det ska bli något Europaspel.

Bortalaget IFK Norrköping

För ”Peking” inleddes säsongen riktigt bra och många trodde länge att Norrköping skulle vinna guldet. Men formen har sinat och man har fallit likt en sten i tabellen. Resultaten de senaste omgångarna har brutit den negativa trenden en hel del men det är fortfarande långt ifrån samma nivå som vid säsongsstart. Nu väntar en mycket tuff match mot Hammarby borta och det krävs en fullskalig insats om det ska bli poäng för bortalaget.

Så här tänker vi

Räkna med en jämn match mellan två skickliga lag. Vi tror dock att ”Bajens” form är tillräckligt stark för att man ska kunna få med sig alla tre poängen från matchen. Därför väljer vi att spela Hammarby som segrare i den allsvenska matchen mot IFK Norrköping till oddset 2,55 hos Casumo.

Vårt speltips: Hammarby vinner mot IFK Norrköping till oddset 2,55 hos Casumo

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com