Hammarby IF vs IFK Värnamo – Speltips Allsvenskan

Ett formstarkt Hammarby är stora favoriter när de tar emot nykomlingen IFK Värnamo som fortfarande inte vunnit sedan sommaruppehållet. Hammarby är därför klara favoriter att lyckas ta tre poäng i toppstriden och det återstår att se om de kan lyckas med detta. Allt tyder på hemmaseger men faktum är att Värnamo vann mot Bajen senaste de möttes i Allsvenskan.

Hämta en bonus på No Account Bet och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Hammarby är gigantiska favoriter

Bajen har värvat intressant och att de tog in Berisha från Norge är ett bevis på att de går för guld. Formen har varit fin sedan uppehållet med tre vinster mot IFK Göteborg, IF Elfsborg och Varbergs BoIS. Alla matcherna har slutat 3-0 till Bajen. Hammarby är tre poäng bakom Djurgården men har en match mindre spelad och går därmed upp i delad serieledning vid seger mot Värnamo. Har de vad som krävs för att lyckas med detta?

IFK Värnamo halkar allt längre ner i tabellen

IFK Värnamo har ingen seger på de fem senaste matcherna och är nu tre poäng från nedflyttning. Visserligen med en match mindre spelad men inte mycket tyder på att det blir någon seger för Värnamo mot Bajen. Spelschemat har varit tufft på sistone i Allsvenskan med matcher mot Djurgården, AIK och nu Hammarby. Förlusten mot AIK var dock inte på grund av en dålig insats utan snarare på grund av individuella misstag.

Hammarby tar tre säkra poäng

Bajen tar tre säkra poäng mot IFK Värnamo. Detta är vad allting pekar på. De är stora favoriter, har en god form och spelar hemma på Tele 2 Arena och oddsen inom svensk betting pekar på seger. Av denna anledning väljer vi att spela Hammarby som vinnare till oddset 1,33 hos No Account Bet.

Vårt speltips: Hammarby vinner över IFK Värnamo till oddset 1,33 hos No Account Bet.

Team Svensk Betting

Hämta en bonus på No Account Bet och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller