Hammarby IF vs Kalmar FF – Speltips Allsvenskan

Hammarby har inte haft en rolig säsonBajen Kalmar speltipsg och fjolårets trea ligger på plats 10 i tabellen. Visserligen vann de senast borta mot IK Sirius men vägen till toppen är lång. Men tittar vi på oddsen hos svensk betting är det “Bajen” som är favoriter inför mötet mot Kalmar FF som tappat formen på slutet. Först spelade de 1-1 borta mot Mjällby följt av 0-4 hemma mot Elfsborg. Nu hoppas de kunna bryta trenden genom att vinna mot Hammarby men det blir ingen enkel uppgift.

Datum: 16 juli 2023
Avspark: 15:00
Arena: Tele2 Arena (Stockholm)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Allsvenskan

Hammarby IF är favoriter

Bajen föll mot Elfsborg den 3 juli men lyckades vinna borta mot Sirius senast. Fansen får hoppas att de hittat formen då laget snart ska försöka kvala in till Europa Conference League. Det vore en oerhört imponerande bedrift men först är det dags för vardagen i Allsvenskan. Bajen har haft en tung säsong men med två segrar på de tre senaste matcherna hoppas man vara på rätt väg.

Kalmar har tappat på slutet 

Kalmar FF har gått starkt i Allsvenskan och ligger sexa i tabellen. Men laget har endast tagit en poäng sedan uppehållet och har halkat från en fjärde till sjätte plats. Nu återstår det att se om de kan hitta rätt och överraska borta mot Hammarby. Det blir långt ifrån någon enkel uppgift. Vi får backa till 2009 för att hitta en seger för Kalmar i Allsvenskan borta mot Hammarby.

Blir en spännande match

Hammarby hoppas kunna bygga en trend genom att vinna mot Kalmar men smålänningarna är svårslagna även om de åkte på en rejäl smäll mot Elfsborg senast. Vi tror att Hammarby är tillräckligt starka för att ta tre poäng och spelar de som vinnare till oddset 1,88 hos Betinia.

Vårt speltips: Hammarby vinner över Kalmar till odds 1,88 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Allsvenskan