Hammarby vs Brommapojkarna – Speltips Allsvenskan

Hammarby vs Brommapojkarna - Speltips AllsvenskanNär såväl AIK som Hammarby går trögt i Allsvenskan är det Brommapojkarna som tillsammans med Djurgården varit de som stått för de fina prestationerna. BP är säsongens positiva överraskning och laget ligger femma efter elva spelade omgångar. Laget fortsätter att gå starkt och vann senast borta mot IFK Norrköping. Men tittar vi på oddsen hos svensk betting är det Hammarby som är ganska klara favoriter. 

Datum: 9 juni 2023
Avspark: 19:00
Arena: Tele2 Arena (Stockholm)

Hämta en oddsbonus och spela på Allsvenskan hos LeoVegas

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Hammarby har inte imponerat under första tredjedelen

Hammarby slutade trea förra säsongen och ska snart ge sig in i ett kval till Europa Conference League. Men spelet har de inte fått att stämma under de första 12 omgångarna. Endast 13 inspelade poäng och en tionde plats i tabellen är inte där laget vill vara. På de senaste fyra matcherna har laget inte vunnit en enda match och det är betydligt närmare nedflyttning än Europaplatser.

BP är säsongens positiva överraskning

Brommapojkarna däremot har överstigit alla förväntningar. De flesta hade trott att laget skulle åka ur serien och sluta sist i tabellen. Men BP ligger femma och fortsätter att seger efter seger. På de åtta senaste matcherna i Allsvenskan har de sex segrar, en oavgjord och en förlust. Det vittnar om hur skickliga laget är. 

Vem vinner Stockholmsderbyt?

Kan “Bajen” som inte gjort mål på två matcher få fart på offensiven? Det är ingen lätt uppgift som väntar då BP gått oerhört starkt. Oavsett resultat kommer BP ligga före Bajen i tabellen när matchen är färdigspelad. Vi tror det blir en jämn match och att lagen får dela på poängen. Därför spelar vi oavgjort till oddset 4,35 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Matchen mellan Hammarby och BP slutar oavgjort till oddset 4,35 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus och spela på Allsvenskan hos LeoVegas

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller