Hammarby vs Dalkurd – Allsvenskan

Bajen LoggaNär storligorna har uppehåll och VM är över lägger vi fokus på allsvenskan och idag är det dags att grävare djupare i matchen mellan Hammarby och Dalkurd på Tele 2-arena under måndag kväll. Det är ett Hammarby som ledde serien inför VM-uppehållet men väl tillbaka har det inte sett lika bra ut. Dalkurd är i stort behov av poäng och kommer därför göra allt för att sno med sig en pinne från Stockholm med till Uppsala/Gävle eller var de nu håller hus.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Hammarby

Vårens succélag var utan tvekan Hammarby som med tunga värvningar och en behållen stomme flög fram under vårsäsongen, något som ledde till att laget ledde serien inför VM. Om laget vilat för mycket under ”semestern” är en fråga som är berättigad efter en poäng på två matcher. När dessa dessutom kom mot Östersund och Elfsborg finns det anledning att tro att det inte blir någon guldstrid från Bajen. Isåfall måste man börja rada upp trepoängare igen eftersom AIK ser oerhört starka ut i toppen.

Bortalaget Dalkurd

Dalkurd har haft en tuff debutsäsong i allsvenskan och ligger på nedflyttningsplats i tabellen. Ska man klättra krävs det seger mot Hammarby, något som är lättare sagt än gjort. Visst vann Dalkurd mot Brommapojkarna efter uppehållet och senast mot Trelleborg blev det 2-2. Spelet på bortaplan har dock lämnat en hel del att önska och den enda poängen på bortaplan någonsin den här säsongen kom mot MFF, ett ljusblått lag som just då befann sig i sin största kris sen 1999.

Så här tänker vi

Visst har Dalkurd två raka utan förlust efter VM-uppehållet men mot Hammarby ska man inte räcka till, oavsett vilken form Hammarby än är i. Vi tror Bajen kommer lyftas fram av sin starka hemmapublik, vända trenden och ta nya steg mot första platsen. Därför väljer vi att spela på seger för Hammarby till oddset 1,52 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Hammarby vinner över Dalkurd till oddset 1,52 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com