Hammarby vs Degerfors – Speltips Allsvenskan

Hammarby slutaHammarby IF speltips vs Degerfors Allsvenskande trea förra säsongen och hoppas återigen kunna blanda sig i toppstriden. Mycket talar för att de står på tre poäng efter premiären då det är Degerfors som kommer på besök. Senast lagen möttes vann Hammarby med 5-1 i en klar seger på Tele2 Arena. Om det blir samma siffror nu återstår att se men visst kliver Hammarby in som enorma favoriter vilket oddsen hos svensk betting också visar med all tydlighet. 

Datum: 2 april 2023s
Avspark: 15:00
Arena: Tele2 Arena (Stockholm)
Domare: G Maqedonci (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan

Hammarby är klara favoriter

Bajen må ha åkt ur mot Mjällby i Svenska Cupens semifinal men laget har ändå sett starka ut under försäsongen. Offensiven är som vanligt högintressant och det återstår att se hur Bajen presterar bakåt. Kan de släppa in färre mål än vad de brukar kommer de att utmana om SM-guldet. Nu väntar en relativt komfortabel premiär då det är Degerfors som kommer på besök. Ett Degerfors som sett svagt ut under försäsongen.

Degerfors får det tufft

Degerfors åkte ur gruppspelet av Svenska Cupen och har sedan dess förlorat mot Karlstad och IK Brage samt spelat 1-1 mot Elfsborg. Nu är det visserligen Allsvensk premiär men det är osannolikt att de kan hota Bajen på bortaplan. Det vore extremt förvånande med tanke på hur det sett ut under försäsongen.

Bajen leker hem detta 

Det må vara Allsvenskan och en liga där “alla kan slå alla”. Men det här kommer Hammarby ta hem utan några problem med tanke på den skicklighet som finns. Dessutom spelar de hemma på plasten och är erkänt starka på Tele2 Arena. Därför spelar vi Hammarby som vinnare till oddset 1,30 hos Betsson.

Vårt speltips: Hammarby vinner mot Degerfors till oddset 1,30 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan