Hammarby vs IFK Norrköping – Allsvenskan

tifo bajenDags för toppmöte i Allsvenskan när Hammarby tar emot IFK Norrköping på Tele2 Arena i Stockholm. Det är två obesegrade lag som inlett säsongen friskt och inför fjärde omgången leder Hammarby serien och Norrköping ligger på tredje plats. Hetast av alla har Jiloan Hamad med hattrick i premiären och sent avgörande mot IFK Göteborg. Nu väntar en tuff match med två spelskickliga lag i huvudstaden.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet + ett riskfritt spel på 250 kronor

Hemmalaget Hammarby:

Hammarby har sin bästa säsongsinledning på länge och har full pott efter tre omgångar. Visserligen har spelschemat inte varit det tuffaste med Sirius och Brommapojkarna på hemmaplan men spelet har imponerat för de gröna. Nu ställs man mot säsongens tuffaste prövning när Norrköping kommer på besök. Det är upp till lagkaptenen Hamad att fortsätta den fina målformen som inneburit fem mål på tre omgångar. Snacket har redan gått igång om Hamad är en man för Janne Anderssons VM-trupp.

Bortalaget IFK Norrköping:

Guldspåren från 2015 är som bortblåsa och Norrköpings 2016 och 2017 lämnade mycket att önska. Nu verkar man ha hittat rätt och fått in spännande nyförvärv med dubbla skåningar i form av Simon Thern och Jordan Larsson. Även om spelschemat har varit reltaivt lätt med hemmamatcher mot Brommapojkarna och BP känns laget längre fram än i fjol. Peking vill tillbaka till toppen och Europaplatserna men då måste man spela bättre på bortaplan än man gjorde mot Örebro när man tappade segern i 84:e minuten.

Så här tänker vi:

Hammarby är kända för deras fans som än en gång lär lyfta fram laget. Självförtroendet är gott efter tre raka segrar och Jiloan Hamad är i storform. Håll ett extra öga på Khalili som gjorde två mål senast mot BP. Vi tror att Hammarby är det starkare laget och väljer att spela på seger för Bajen till oddset 2,26 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Hammarby besegrar Norrköping till oddset 2,26 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com