Hammarby vs IFK Norrköping – Allsvenskan

tifo bajenDags för toppmöte i Allsvenskan när Hammarby tar emot IFK Norrköping på Tele2 Arena i Stockholm. Det är två obesegrade lag som inlett säsongen friskt och inför fjärde omgången leder Hammarby serien och Norrköping ligger på tredje plats. Hetast av alla har Jiloan Hamad med hattrick i premiären och sent avgörande mot IFK Göteborg. Nu väntar en tuff match med två spelskickliga lag i huvudstaden.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet + ett riskfritt spel på 250 kronor

Hemmalaget Hammarby:

Hammarby har sin bästa säsongsinledning på länge och har full pott efter tre omgångar. Visserligen har spelschemat inte varit det tuffaste med Sirius och Brommapojkarna på hemmaplan men spelet har imponerat för de gröna. Nu ställs man mot säsongens tuffaste prövning när Norrköping kommer på besök. Det är upp till lagkaptenen Hamad att fortsätta den fina målformen som inneburit fem mål på tre omgångar. Snacket har redan gått igång om Hamad är en man för Janne Anderssons VM-trupp.

Bortalaget IFK Norrköping:

Guldspåren från 2015 är som bortblåsa och Norrköpings 2016 och 2017 lämnade mycket att önska. Nu verkar man ha hittat rätt och fått in spännande nyförvärv med dubbla skåningar i form av Simon Thern och Jordan Larsson. Även om spelschemat har varit reltaivt lätt med hemmamatcher mot Brommapojkarna och BP känns laget längre fram än i fjol. Peking vill tillbaka till toppen och Europaplatserna men då måste man spela bättre på bortaplan än man gjorde mot Örebro när man tappade segern i 84:e minuten.

Så här tänker vi:

Hammarby är kända för deras fans som än en gång lär lyfta fram laget. Självförtroendet är gott efter tre raka segrar och Jiloan Hamad är i storform. Håll ett extra öga på Khalili som gjorde två mål senast mot BP. Vi tror att Hammarby är det starkare laget och väljer att spela på seger för Bajen till oddset 2,26 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Hammarby besegrar Norrköping till oddset 2,26 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com