Hammarby vs Malmö FF – Speltips Allsvenskan

Det väntar en renodlad seriefinal i Allsvenskan när Hammarby IF och Malmö FF gör upp. Hemmalaget har inlett starkt med fem raka segrar och leder Allsvenskan med maximal 15 poäng efter fem omgångar. MFF är också obesegrade men har haft två poängtapp på vägen och ligger därmed fyra poäng bakom. Avståndet kan därmed växa till sju poäng om Hammarby vinner måndagens spektakulära match.

Få ett gratisspel hos Betinia och använd på den allsvenska matchen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Hammarby IF är knappa favoriter

”Bajen” har inlett oerhört starkt med fem raka segrar i Allsvenskan. Det största utropstecknet har supertalangen Williot Swedberg varit. Två mål senast mot Sirius och totalt fem mål på fem inledande omgångarna gör att Swedberg leder skytteligan framför Alexander Jeremejeff och Isaac Kiese Thelin.

MFF har tufft på Tele 2

Malmö FF vann visserligen i semifinalen av Svenska Cupen borta mot Djurgårdens IF men de har haft det tufft i Stockholm på plasten. Ingen seger i Allsvenskan sedan 2019 på arenan och mot Hammarby borta får vi backa tillbaka till 2016 för att hitta en himmelsblå seger. Laget har spelat med varierad kvalité. Hemma mot AIK och Göteborg har nivån varit hög men också rejäla bottennapp mot Elfsborg och Värnamo.

Malmö är pressade att vinna

För Hammarby är allt frid och fröjd. Visserligen har motståndet inte varit det starkaste men fem segrar på dem inledande matcherna talar sitt tydliga språk. En seger mot MFF innebär att avståndet blir sju poäng, ett försprång som kan bli tufft att ta igen. Enligt svenska bettingsidor blir det en oerhört jämn match och vi tror på en tät tillställning med få mål. Därför spelar vi under 3,5 mål till oddset 1,48 hos Betinia.

Vårt speltips: Under 3,5 mål i toppmötet mellan Bajen och MFF till oddset 1,48 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och använd på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller