Hammarby vs Malmö FF – Speltips Allsvenskan

Det väntar en renodlad seriefinal i Allsvenskan när Hammarby IF och Malmö FF gör upp. Hemmalaget har inlett starkt med fem raka segrar och leder Allsvenskan med maximal 15 poäng efter fem omgångar. MFF är också obesegrade men har haft två poängtapp på vägen och ligger därmed fyra poäng bakom. Avståndet kan därmed växa till sju poäng om Hammarby vinner måndagens spektakulära match.

Få ett gratisspel hos Betinia och använd på den allsvenska matchen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Hammarby IF är knappa favoriter

”Bajen” har inlett oerhört starkt med fem raka segrar i Allsvenskan. Det största utropstecknet har supertalangen Williot Swedberg varit. Två mål senast mot Sirius och totalt fem mål på fem inledande omgångarna gör att Swedberg leder skytteligan framför Alexander Jeremejeff och Isaac Kiese Thelin.

MFF har tufft på Tele 2

Malmö FF vann visserligen i semifinalen av Svenska Cupen borta mot Djurgårdens IF men de har haft det tufft i Stockholm på plasten. Ingen seger i Allsvenskan sedan 2019 på arenan och mot Hammarby borta får vi backa tillbaka till 2016 för att hitta en himmelsblå seger. Laget har spelat med varierad kvalité. Hemma mot AIK och Göteborg har nivån varit hög men också rejäla bottennapp mot Elfsborg och Värnamo.

Malmö är pressade att vinna

För Hammarby är allt frid och fröjd. Visserligen har motståndet inte varit det starkaste men fem segrar på dem inledande matcherna talar sitt tydliga språk. En seger mot MFF innebär att avståndet blir sju poäng, ett försprång som kan bli tufft att ta igen. Enligt svenska bettingsidor blir det en oerhört jämn match och vi tror på en tät tillställning med få mål. Därför spelar vi under 3,5 mål till oddset 1,48 hos Betinia.

Vårt speltips: Under 3,5 mål i toppmötet mellan Bajen och MFF till oddset 1,48 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och använd på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com