Hapoel Be’er Sheva vs Sherif – Champions League

Hemmalaget Hapoel Be’er Sheva

Hapoel Be'er Sheva vs SherifHapoel Be’er Sheva har spelat otroligt bra och laget är välkomponerat. Förra året vann man äntligen i den Israeliska högstaligan på 40 år och det var säkert en angenämg vinst. Detta innebär ju också att man är kvalificerade till Champions League kvalspel vilket säkert glädjer både laget, fansen och ekonomidirektören för laget.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Dock har man inte spelet sedan i mars och man vet inte riktigt vart man har laget i frågan om aktuell form. Sist spelade man dock bra mot Bnei Sakhnin som man slog övertygande med 3-1. På hemmaplan vilket är Arthur Vasermil Stadium spelar man självsäkert och stark och med en segersvit om 17 matcher så finns självförtroendet helt klart där och det lär vara kvar även nu.

Bortalaget Sherif

Sherif spelar inte i någon bättre liga utan man huserar i den Moldaviska vilket inte har samma kvalité på lagen som många andra ligor har. Men man vann den ändå och på ett starkt sätt i en avgörande match mot rivalerna Dacia.

Till skillnad från Hapoel Be’er Sheva så har Sherif mer erfarenhet av Champions League spel även om man aldrig har tagit sig vidare till gruppspelet.

Så här tänker vi

På grund av vi tycker att den Israeliska ligan är mycket bättre än den Moldaviska diton så spelar vi Vinst för Hapoel Be’er Sheva till oddset 1.78 hos NordicBet

Vi spelar: Vinst för Hapoel Be’er Sheva hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar