Hapoel Be’er Sheva vs Sherif – Champions League

Hemmalaget Hapoel Be’er Sheva

Hapoel Be'er Sheva vs SherifHapoel Be’er Sheva har spelat otroligt bra och laget är välkomponerat. Förra året vann man äntligen i den Israeliska högstaligan på 40 år och det var säkert en angenämg vinst. Detta innebär ju också att man är kvalificerade till Champions League kvalspel vilket säkert glädjer både laget, fansen och ekonomidirektören för laget.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Dock har man inte spelet sedan i mars och man vet inte riktigt vart man har laget i frågan om aktuell form. Sist spelade man dock bra mot Bnei Sakhnin som man slog övertygande med 3-1. På hemmaplan vilket är Arthur Vasermil Stadium spelar man självsäkert och stark och med en segersvit om 17 matcher så finns självförtroendet helt klart där och det lär vara kvar även nu.

Bortalaget Sherif

Sherif spelar inte i någon bättre liga utan man huserar i den Moldaviska vilket inte har samma kvalité på lagen som många andra ligor har. Men man vann den ändå och på ett starkt sätt i en avgörande match mot rivalerna Dacia.

Till skillnad från Hapoel Be’er Sheva så har Sherif mer erfarenhet av Champions League spel även om man aldrig har tagit sig vidare till gruppspelet.

Så här tänker vi

På grund av vi tycker att den Israeliska ligan är mycket bättre än den Moldaviska diton så spelar vi Vinst för Hapoel Be’er Sheva till oddset 1.78 hos NordicBet

Vi spelar: Vinst för Hapoel Be’er Sheva hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com