Heracles vs Sparta Rotterdam – Eredvisie

Hemmalaget Heracles

Heracles kan nå topp 7 om de tar hand om samtliga tre poäng idag mot Rotterdam. Just nu befinner de sig på en tiondeplats, sex placeringar och tio poäng bättre än dagens motståndare. Det blir viktigt idag för laget att koncentrera sig på sitt mittfält så att deras anfallare får något att jobba med.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

För Heracles del har de inte bara problem på planen utan de har även en slags kris på skadesidan. Till den här matchen kommer de sakna Hintum, Hardeveld, Pröpper, Erkillinc och Agbaljan som nog inte är tillbaka idag.

Bortalaget Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam har fått kämpa under hela säsongen. De har också varit bland de tre sämsta hela tiden men de har också spelat en match mindre än de flesta i ligan. En seger är nödvändig för att ta sig ur bottenträsket.

Sparta Rotterdam har två vinster, två oavgjorda och två förluster på de sex senaste matcherna. Den senaste tiden har försvarsspelet blivit allt bättre och lagen som de möter får allt svårare att ta poäng från dem. Kan deras försvarsspel hålla så har de chans på tre poäng idag.

Så här tänker vi

Även om Heracles ligger bättre till i tabellen så har Sparta Rotterdam en rejäl chans idag. Förra säsongen förlorade inte Sparta Rotterdam ett enda möte mellan lagen. Vi väljer att spela Sparta Rotterdam för vinst eller oavgjort till oddset 1.85 hos Betser

Vårt speltips: Sparta Rotterdam för vinst eller oavgjort hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar