Heracles vs Sparta Rotterdam – Eredvisie

Hemmalaget Heracles

Heracles kan nå topp 7 om de tar hand om samtliga tre poäng idag mot Rotterdam. Just nu befinner de sig på en tiondeplats, sex placeringar och tio poäng bättre än dagens motståndare. Det blir viktigt idag för laget att koncentrera sig på sitt mittfält så att deras anfallare får något att jobba med.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

För Heracles del har de inte bara problem på planen utan de har även en slags kris på skadesidan. Till den här matchen kommer de sakna Hintum, Hardeveld, Pröpper, Erkillinc och Agbaljan som nog inte är tillbaka idag.

Bortalaget Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam har fått kämpa under hela säsongen. De har också varit bland de tre sämsta hela tiden men de har också spelat en match mindre än de flesta i ligan. En seger är nödvändig för att ta sig ur bottenträsket.

Sparta Rotterdam har två vinster, två oavgjorda och två förluster på de sex senaste matcherna. Den senaste tiden har försvarsspelet blivit allt bättre och lagen som de möter får allt svårare att ta poäng från dem. Kan deras försvarsspel hålla så har de chans på tre poäng idag.

Så här tänker vi

Även om Heracles ligger bättre till i tabellen så har Sparta Rotterdam en rejäl chans idag. Förra säsongen förlorade inte Sparta Rotterdam ett enda möte mellan lagen. Vi väljer att spela Sparta Rotterdam för vinst eller oavgjort till oddset 1.85 hos Betser

Vårt speltips: Sparta Rotterdam för vinst eller oavgjort hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com