HJK vs IFK Göteborg – Europa League

Hemmalaget HJK

HJK vs IFK GöteborgHJK som spelar i den finländska ligan har verkligen hittat ett bra spel och man övertygar över alla lagdelar. De nya spelarna bidrar och de gamla med solid spel. Just nu är HJK på 2a plats i ligan och det är riktigt bra med åtanke att halva serien redan är spelad.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den spelare man tänker på som är ny är Rafinha som kom som Bosmann och han har gjort det bra sedan har man såklart också blivit av med några spelare eftersom man har haft en hel del spelare som lån.

Bortalaget IFK Göteborg

IFK Göteborg spelar också riktigt bra och man har varit bra i sina värvningar. Man har fått till ett bra och stabilt spel även på bortaplan vilket är viktigt. Även här är halva serien spelad och man är just nu på en 4de plats 1 poäng bakom 3de laget AIK.

Den evigt unge Tobias Hysén är IFK Göteborg toppmålskytt och 34-åringen har gjort 6 mål på 14 matcher och det är han nog inte nöjd med så där finns det sparkapital om han orkar resten av säsongen. Tobias Hysén är i IFK Göteborg för andra gången då han också har hunnit med spel i Kina med Shanghai SiPG för två år sedan.

Så här tänker vi

Lite oklart vem som vinner matchen men Båda lagen gör mål till oddset 1.66 hos LeoVegas är spelvärt

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com