HJK vs IFK Göteborg – Europa League

Hemmalaget HJK

HJK vs IFK GöteborgHJK som spelar i den finländska ligan har verkligen hittat ett bra spel och man övertygar över alla lagdelar. De nya spelarna bidrar och de gamla med solid spel. Just nu är HJK på 2a plats i ligan och det är riktigt bra med åtanke att halva serien redan är spelad.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den spelare man tänker på som är ny är Rafinha som kom som Bosmann och han har gjort det bra sedan har man såklart också blivit av med några spelare eftersom man har haft en hel del spelare som lån.

Bortalaget IFK Göteborg

IFK Göteborg spelar också riktigt bra och man har varit bra i sina värvningar. Man har fått till ett bra och stabilt spel även på bortaplan vilket är viktigt. Även här är halva serien spelad och man är just nu på en 4de plats 1 poäng bakom 3de laget AIK.

Den evigt unge Tobias Hysén är IFK Göteborg toppmålskytt och 34-åringen har gjort 6 mål på 14 matcher och det är han nog inte nöjd med så där finns det sparkapital om han orkar resten av säsongen. Tobias Hysén är i IFK Göteborg för andra gången då han också har hunnit med spel i Kina med Shanghai SiPG för två år sedan.

Så här tänker vi

Lite oklart vem som vinner matchen men Båda lagen gör mål till oddset 1.66 hos LeoVegas är spelvärt

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar