Hoffenheim vs Liverpool – Champions League

Hemmalaget Hoffenheim

Förra säsongen handlade det nästan bara om RB Leipzigs framfart i den tyska högstaligan men det Hoffenheim gjorde vara helt enormt det också men det skapade inte samma rubriker. Laget som fick ihop allting förra säsongen och spelade den bästa fotbollen som den lilla klubben någonsin har gjort tidigare och slutade på en fjärdeplats i Bundesliga.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den näst bästa placeringen tidigare var en åttondeplats men normalt sett slutar detta lag i botten av tabellen och spelar om nedflyttning då och då. Nu blev det istället Champions League kval och det är säkert ett välkommet avbrott från den tidigare negative trenden om kvalspel. Säkert hade dem hellre mött lite mindre namnkunniga lag än Liverpool men nu är det som det är.

Bortalaget Liverpool

Liverpool som har startat sin Premier League säsong genom att spela en ganska tråkig 3-3 match mot Watford i söndags. Men försäsongen har sett mycket lovande ut med bra resultat mot skickliga lag. Däremot kunde vi se att Liverpools försvarsspel har en hel del att jobba på. Jürgen Klopp var säkert nöjd med sina nyförvärv då Mohammad Salah, Roberto Firmini och Sadio Mane fick göra mål. Laget verkar vara på gång inför större uppgifter.

Så här tänker vi

Båda lagen har en bra form att luta sig tillbaka på och deras försäsonger har varit bra så vi har valt att spela Båda lagen gör mål samt över 2.5 mål till oddset 2.10 hos Comeon

Vårt speltips:  Båda lagen gör mål samt över 2.5 mål hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com