Hoffenheim vs Liverpool – Champions League

Hemmalaget Hoffenheim

Förra säsongen handlade det nästan bara om RB Leipzigs framfart i den tyska högstaligan men det Hoffenheim gjorde vara helt enormt det också men det skapade inte samma rubriker. Laget som fick ihop allting förra säsongen och spelade den bästa fotbollen som den lilla klubben någonsin har gjort tidigare och slutade på en fjärdeplats i Bundesliga.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den näst bästa placeringen tidigare var en åttondeplats men normalt sett slutar detta lag i botten av tabellen och spelar om nedflyttning då och då. Nu blev det istället Champions League kval och det är säkert ett välkommet avbrott från den tidigare negative trenden om kvalspel. Säkert hade dem hellre mött lite mindre namnkunniga lag än Liverpool men nu är det som det är.

Bortalaget Liverpool

Liverpool som har startat sin Premier League säsong genom att spela en ganska tråkig 3-3 match mot Watford i söndags. Men försäsongen har sett mycket lovande ut med bra resultat mot skickliga lag. Däremot kunde vi se att Liverpools försvarsspel har en hel del att jobba på. Jürgen Klopp var säkert nöjd med sina nyförvärv då Mohammad Salah, Roberto Firmini och Sadio Mane fick göra mål. Laget verkar vara på gång inför större uppgifter.

Så här tänker vi

Båda lagen har en bra form att luta sig tillbaka på och deras försäsonger har varit bra så vi har valt att spela Båda lagen gör mål samt över 2.5 mål till oddset 2.10 hos Comeon

Vårt speltips:  Båda lagen gör mål samt över 2.5 mål hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar