Holland vs Frankrike – Nations League

Ronald KoemanHolland tar emot världsmästaren Frankrike i en av höjdpunkterna under kommande Nations League-omgång. Frankrike har inte förlorat en match sedan Ola Toivonen sänkte laget på Friends Arena i juni 2017. Holland däremot missade VM men verkar ha återhämtat sig en del och vann senaste tävlingsmatchen mot Tyskland med 3-0 hemma. Spelplats är De Kuip i Rotterdam.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor på Bethard

Hemmalaget Holland

Holland gick inte till VM men har varit i bra form efter turneringen. Förutom en knapp 2-1 förlust mot Frankrike borta har man inte förlorat en match sedan man misslyckades att ta sig till VM i Ryssland. Efter 3-0 mot Tyskland i Nations League spelade laget lika mot EM-trean Belgien i en träningsmatch. Skulle man vinna mot Frankrike finns det fortfarande hopp om gruppsegern även om man är beroende av Tyskland som i så fall måste vinna över Frankrike.

Bortalaget Frankrike

VM-mästaren har gått som tåget. Laget har inte förlorat en tävlingsmatch sedan den 9 juni 2017 och har inlett starkt i Nations League också. På tre matcher har det blivit två segrar och en oavgjord och man har absolut saken i egna händer när det kommer till gruppsegern. Lyckas man med en poäng mot Holland är gruppsegern klar. Man lär dock få klara sig utan världsstjärnan Paul Pogba som missade derbyt mot Manchester City efter skada.

Så här tänker vi

Frankrike är riktigt vassa och rankade nummer ett i världen. Man har inte förlorat en tävlingsmatch på 18 månader och lär inte göra det mot Holland heller. Laget är fyllt med världsstjärnor som kan avgöra på egen hand och med Deschamps vid rodret har man dessutom ett urstarkt kollektiv. Vi tror att ”Les Bleus” är lite för starka och väljer därför att spela på seger för Frankrike till oddset 2,35 hos Bethard.

Vårt speltips: Frankrike vinner borta mot Holland i Nations League till oddset 2,35 hos Bethard

Team Svenskbetting.com