Huddersfield vs Manchester United

Hemmalaget Huddersfield

Den lyckliga start Huddersfield fick i början på säsongen har nu blivit en i det närmaste mardröm för laget. Dem startade med två vinster och en oavgjord match och det såg ut som om de skulle vara med om topplaceringarna men nu är smekmånaden över för laget och de måste vara beredda på en hård kamp för varje poäng ända tills det att säsongen kan summeras.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förra helgen förlorade dem med 2-0 mot Swansea bara för att förlänga den vinstfria sviten till sex matcher i alla tävlingsformer som de har deltagit i. Detta inkluderar oavgjort resultat mot Leicester och Burnley samt förluster mot West Ham, Crystal Palace och Swansea.

Bortalaget Manchester United

Manchester United nöjde sig med ett mållöst oavgjort resultat mot Liverpool i den förra matchen. Manchester United såg inte heller ut att vilja ha med sig tre poäng så det låg kanske i matchplanen att mest försvara sig. De försöker också ta hand om förstaplatsen i sin Champions League grupp men de möter stort motstånd från Benfica i det avseendet.

Sedan förlusten mot Real Madrid i Super cupen har Manchester United inte förlorat en match på tolv försök. Det imponerar på oss och laget ser ut att spela med stort självförtroende för tillfället.

Så här tänker vi

Huddersfield får vänta med att ta några poäng för i dagens match har dem inget att säga till om. Vi väljer att spela Manchester United 2.5 mål till oddset 2.60 hos Comeon

Vårt speltips: Manchester United 2.5 mål till oddset 2.60 hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar