Hull vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Hull

Hull vs Manchester UnitedDet är oroligt I Hull just nu bland fansen och säkert hos tränaren också. Man har precis blivit promoverade till Premier League och man har sålt följande spelare Mohammed Diame, Sone Aluko och Ryan Taylor utan att ersätta dom med några nya spelare.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Fortfarande har inga nya spelare köpts in och addera också att flera andra spelare är borta på grund av skador. Nu har man 13 spelare tillgängliga för spel så det är inte så att tränaren direkt har nått att välja på utan att måste vara beredda på spel i denna match.

Bortalaget Manchester United

Faktiskt har även det forna storlaget Manchester Uniteds fans också längtat tillbaka till Sir Alex forna stordagar med laget. Man har förlorat mot mindre lag, man har förlorat cuper, man har förlorat tränare och spelare  i en strid ström. Det är inte likt Manchester United alls.

Nu har man signat förmodligen ligans två namnkunnigaste på det här jordklotet i och med att Jose Murinho och att vår egen Zlatan Ibrahimovic numera är klädda i djävulskt rött. Ägarna till laget är trötta på allt man har förlorat och vill ta igen det med start i år.

Så här tänker vi

Manchester United kör över Hull och matchen kanske slutar tvåsiffrigt om Zlatans fot inte tröttnar innan dess och vi spelar Man U -1 mål till oddset 1.80 hos betsson

Vi spelar: Man U -1 Mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com