Hull vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Hull

Hull vs Manchester UnitedDet är oroligt I Hull just nu bland fansen och säkert hos tränaren också. Man har precis blivit promoverade till Premier League och man har sålt följande spelare Mohammed Diame, Sone Aluko och Ryan Taylor utan att ersätta dom med några nya spelare.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Fortfarande har inga nya spelare köpts in och addera också att flera andra spelare är borta på grund av skador. Nu har man 13 spelare tillgängliga för spel så det är inte så att tränaren direkt har nått att välja på utan att måste vara beredda på spel i denna match.

Bortalaget Manchester United

Faktiskt har även det forna storlaget Manchester Uniteds fans också längtat tillbaka till Sir Alex forna stordagar med laget. Man har förlorat mot mindre lag, man har förlorat cuper, man har förlorat tränare och spelare  i en strid ström. Det är inte likt Manchester United alls.

Nu har man signat förmodligen ligans två namnkunnigaste på det här jordklotet i och med att Jose Murinho och att vår egen Zlatan Ibrahimovic numera är klädda i djävulskt rött. Ägarna till laget är trötta på allt man har förlorat och vill ta igen det med start i år.

Så här tänker vi

Manchester United kör över Hull och matchen kanske slutar tvåsiffrigt om Zlatans fot inte tröttnar innan dess och vi spelar Man U -1 mål till oddset 1.80 hos betsson

Vi spelar: Man U -1 Mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar